Ναταλία Λιονάκη: Η ζωή της στο μοναστήρι στη Κένυα! (εικόνες)

Ναταλία Λιονάκη: Η ζωή της στο μοναστήρι στη Κένυα! (εικόνες)

Η γνωστή ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη ζει εδώ και αρκετό καιρό στην Κένυα και τον Αύγουστο χειροτονήθηκε, παίρνοντας το σχήμα της μοναχής.

Πλέον η Ναταλία είναι η μοναχή Φεβρωνία και είναι χαρούμενη και ήρεμη με τη νέα της ζωή. Πριν λίγες μέρες ο πνευματικός της ηθοποιού πατήρ Απόστολος πήγε μετά από μακροχρόνια απουσία στην Κρήτη και ενημέρωσε για τη νέα ζωή της Ναταλίας Λιονάκη καθώς και το γεγονός της χειροτόνησής της.

Πριν χειροτονηθεί η Ναταλία έζησε για αρκετό καιρό με τις υπόλοιπες μοναχές και ο επίσκοπος Athanasios Amadiva έχει δημοσιεύσει στη σελίδα της “ORTHODOX CHURCH DIOCESE OF KISUMU AND WESTERN KENYA” φωτογραφίες της από επισκέψεις σε μοναστήρια αλλά και σε υπό ανέγερση ορθόδοξες εκκλησίες. Όπως θα δεις η Ναταλία και πλέον αδελφή Φεβρωνία δεν έχει ακόμα φορέσει τα ράσα της μοναχής αφού οι φωτογραφίες είναι πριν γίνει η τελετή της “μοναχικής κουράς”.

Ναταλία Λιονάκη: Η ζωή της στο μοναστήρι στη Κένυα! (εικόνες)Ναταλία Λιονάκη: Η ζωή της στο μοναστήρι στη Κένυα! (εικόνες)Ναταλία Λιονάκη: Η ζωή της στο μοναστήρι στη Κένυα! (εικόνες)Ναταλία Λιονάκη: Η ζωή της στο μοναστήρι στη Κένυα! (εικόνες)Ναταλία Λιονάκη: Η ζωή της στο μοναστήρι στη Κένυα! (εικόνες)Ναταλία Λιονάκη: Η ζωή της στο μοναστήρι στη Κένυα! (εικόνες)

Πηγή: tlife.gr