Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η αποκάλυψή της για τον γάμο της που προκαλεί αίσθηση!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η αποκάλυψή της για τον γάμο της που προκαλεί αίσθηση!

Άγνωστες πληροφορίες για την προσωπική της ζωή αποκαλύπτει στην τελευταία της συνέντευξη η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να απασχολεί τα φώτα μόνο με τα επαγγελματικά της.

Η παρουσιάστρια, μιλώντας στην εφημερίδα Real News, παραδέχεται πως ο γάμος της με τον βιομήχανο Γιάννη Ακκά, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο γιους, έχει περάσει κρίση και, μάλιστα, όχι μόνο μία φορά.

«Εννοείται πως έχω περάσει κρίση στον γάμο μου. Υπάρχει σχέση που δεν περνάει κρίση; Και βέβαια έχω περάσει κρίση, αρκετές φορές… Τα τελευταία χρόνια είμαι περισσότερες ημέρες στην Αθήνα, σε σχέση με παλαιότερα, οπότε αυτό από μόνο του μειώνει το πεδίο των συγκρούσεων. Χρονικά δεν σου δίνονται αφορμές για να συγκρουστείς», λέει χαρακτηριστικά, ενώ επισημαίνει ότι «είναι δύσκολο να δημιουργήσεις μια όμορφη οικογένεια, αλλά δεν είναι ανέφικτο. Όλες οι σχέσεις είναι δύσκολο να κρατηθούν, ακόμα και η σχέση μάνας με παιδί, θέλουν δουλειά, υπομονή, συμβιβασμό, επαναπροσαρμογή. Καμία σχέση στη ζωή δεν είναι εύκολη».

Θυμίζουμε ότι, πρόσφατα, φήμες ήθελαν την Βίκυ και τον Γιάννη να παίρνουν διαζύγιο, μετά από 25 χρόνια κοινής πορείας, με φιλικό τους πρόσωπο να τις διαψεύδει κατηγορηματικά.

Πηγή: peoplegreece.com