Νίνο: Έκανε τραγούδι τον χωρισμό του! (vid)

Νίνο: Έκανε τραγούδι τον χωρισμό του! (vid)

Με… εργασιοθεραπεία φαίνεται πως ξεπερνά το διαζύγιό του ο Νίνο, καθώς έκανε τραγούδι τον χωρισμό του, γράφοντας, τόσο την μουσική, όσο και τους στίχους, αλλά και κάνοντας την παραγωγή.

«Φίλοι μου, σε κάποιες σκέψεις μου για τον έρωτα, για τις συναντήσεις των ανθρώπων, αλλά και για το χωρισμό τους, έβαλα στίχο, μουσική και εικόνα… Από καρδιάς, σας δίνω ένα κομμάτι απ’ την ψυχή μου», αναφέρει ο τραγουδιστής, περίπου δύο μήνες αφότου έγινε γνωστό πως, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και δύο παιδιά, χωρίζει από την Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Το νέο δισκογραφικό «χτύπημα» του Νίνο είναι μία τριλογία, που κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία Panik Platinum, με τα κομμάτια να έχουν τους τίτλους Γράφω Την Τύχη Μου, Χαθήκαμε και Μεγάλος Έρωτας.

Στις τρεις μουσικές αφηγήσεις, ο τραγουδιστής υπογράφει τους στίχους, την ενορχήστρωση, την παραγωγή, τον προγραμματισμό και την σκηνοθεσία του 12λεπτου βίντεο, το οποίο γυρίστηκε στο ιστορικό Studio Sierra σε επιμέλεια του Sherif Fransis. Σε δύο από τα τρία τραγούδια την ερμηνεία έκαναν η Τζωρτζίνα Καραχάλιου και ο Θοδωρής Φέρρης, τους οποίους ο Νίνο ευχαρίστησε δημόσια.

Πηγή: peoplegreece.com