Έτσι, τακτοποίησε τα χειμωνιάτικα της ρούχα. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια που έφτιαχνε της ντουλάπες της  δημοσίευσε μέσω Insta Stories σχετικές εικόνες. Αυτό που κάνει εντύπωση, είναι πως η Αθηνά χρειάστηκε 18 ολόκληρες ώρες για να τελειώσει τις ντουλάπες.

Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα μάλλον δεν υπερβάλει, καθώς είναι όλα τέλεια. Είναι σεταρισμένα ανάλογα με το κάθε κομμάτι. Βέβαια, απαρατήρητα δεν μπορούν να περάσουν τα πολλά ζευγάρια παπούτσια που έχει.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Η Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει τις ντουλάπες της: Δείτε πώς έφτιαξε τα ρούχα και τα παπούτσια της!Η Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει τις ντουλάπες της: Δείτε πώς έφτιαξε τα ρούχα και τα παπούτσια της!Η Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει τις ντουλάπες της: Δείτε πώς έφτιαξε τα ρούχα και τα παπούτσια της!Η Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει τις ντουλάπες της: Δείτε πώς έφτιαξε τα ρούχα και τα παπούτσια της!Η Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει τις ντουλάπες της: Δείτε πώς έφτιαξε τα ρούχα και τα παπούτσια της!Η Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει τις ντουλάπες της: Δείτε πώς έφτιαξε τα ρούχα και τα παπούτσια της!Η Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει τις ντουλάπες της: Δείτε πώς έφτιαξε τα ρούχα και τα παπούτσια της!
Πηγή: peoplegreece.com