Αυτές είναι οι τσάντες που θα κρατάμε το 2018, ξανά και ξανά!

Αυτές είναι οι τσάντες που θα κρατάμε το 2018, ξανά και ξανά!

Αν ήσουν σε αναζήτηση για τσάντα, ή αν απλά θέλεις να ξέρεις πρώτη όλες τις τάσεις, θα τις βρεις εδώ.

Η τσάντα είναι ένα από τα πιο απαραίτητα και θηλυκά αξεσουάρ. Κάθε μέρα, λίγο πριν φύγεις, την γεμίζεις με όλα τα απαραίτητα της ημέρας.

Άλλοτε είναι περισσότερα, αφού ψάχνοντας καταλήγεις να μην βρίσκεις ποτέ αυτό που θες, την ώρα που το θες, άλλοτε πάλι είναι ελάχιστα όπως κλειδιά, κινητό, πορτοφόλι. Α ναι! Και κραγιόν! Το τι έχεις μέσα στην τσάντα σου είναι τελείως προσωπικό.

Σίγουρα, όμως, κάθε μέρα είναι το πρώτο πράγμα που πιάνεις λίγο πριν φύγεις. Και σίγουρα σου αρέσει να κρατάς μια καινούργια τσάντα και να καμαρώνεις. Ειδικά όταν αυτή είναι μια στιλάτη και πρακτική handbag!

Λένε πως όταν κρατάς την τσαντα από το χερούλι και δίπλα στο σώμα σου, στην πραγματικότητα περνάς ένα μήνυμα για τον δυναμισμό του χαρακτήρα σου καθώς και για το prestige της εργασίας σου.

Όσο για τις τάσεις, μπορεί να είναι Δεκέμβρης, αλλά αν το καλοσκεφτείς το 2018 είναι μόλις λίγες μέρες μακριά. Έτσι συγκεντρώσαμε για σένα τις μεγαλύτερες τάσεις στις handbags, για να ξέρεις πρώτη ποια να διαλέξεις και ποια θα κρατάς τους επόμενους μήνες.

Πρωταγωνιστούν: Ιδιαίτερες γραμμές και φόρμες, ανατρεπτικοί όγκοι, ρετρό και vintage αναφορές και χρώματα. Θα μας συνοδεύσουν και θα ολοκληρώσουν με κομψότητα κάθε λουκ, όποιο κι αν είναι το στυλ σου. Κάνε scroll down και ανακάλυψε όλα τα trend.

Οι satchels

Hortensia TAN🍊 – WANDLER available at @netaporter #wandler

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WANDLER (@wandler) στις

Ένα από πιο άνετα και πρακτικά σχέδια τσάντας, επανέρχεται ανάμεσα στις τάσεις και με την χαλαρή φόρμα της, θα μας γίνει απαραίτητη κάθε ώρα και στιγμή για on the go εμφανίσεις και ημέρες με πολλές απαιτήσεις. Κομψή και πρωτότυπη, ιδανική για urban looks.

Οι πλεκτές

#LOEWESS18 see the full collection on loewe.com Link in bio.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LOEWE (@loewe) στις


Μιμούνται στην όψη τα καλάθια αλλά είναι φτιαγμένες από δέρμα σε chic, φυσικές αποχρώσεις που ταιριάζουν με όλα. Οι οίκοι Loewe και J.W Anderson τις αποθέωσαν στα show τους.

Oversized & Vintage

A closer look at the new bag from the #GucciSS18 collection backstage by #AlessandroMichele, a soft leather design inspired by a vintage shape with GG hardware. #mfw

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gucci (@gucci) στις

Οι τσάντες της άνοιξης είναι ξανά μεγάλες και ευρύχωρες, με ένα twist παλιάς εποχής και κόψιμο που θυμίζει βαλιτσάκι γιατρού. Ο οίκος Gucci ξέρει καλά από τάσεις και αυτή είναι η δική του πρόταση.

Tan Leather

The Pixie in Paris – @Azza_Yousif carries our new #FW17 bracelet bag at #PFW #chloeGIRLS Shop now on chloe.com Captured by @TommyTon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloé (@chloe) στις

Και τα χρώματα αλλάζουν. Ξεχάστε τις μαύρες totes, έρχονται τα γήινα χρώματα και δέρματα «ψημένα» στον ήλιο. Το ταμπά επιστρέφει και ντύνει με το διαχρονικό του πνεύμα τα σύνολα μας. Victoria Beckham, Staud, Wandler και Chloé προσυπογράφουν.

Παστέλ τόνοι

#ADEAM Resort 2018 in @spurmagazine January issue #Spur #JapaneseFashion #editorial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ADEAM (@adeam) στις


Τα παστέλ χρώματα έχουν τη δική τους στιγμή μέσα στην άνοιξη και θα εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία για να κρατήσουμε μια χαριτωμένη και girly τσάντα, όπως οι Adeam.

Ρετρό λογότυπα

A head turning #FendiKanI is the perfect finishing touch. Which is your #FendiResort18 favorite? Ph. @luisaviaroma

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fendi (@fendi) στις

Κι όμως τα λογότυπα μεγάλων brands πλέον στολίζουν και τσάντες και μάλιστα σε μεγάλες επιφάνειες. Τόλμησε το όπως οι οίκοι Fendi, Dior, Gucci.

Πηγή: bovary.gr