Οι φούστες αναδεικνύουν τη θηλυκότητα -Βρες τη σωστή για κάθε σωματότυπο

Οι φούστες αναδεικνύουν τη θηλυκότητα -Βρες τη σωστή για κάθε σωματότυπο

Οι φούστες είναι ένα από τα βασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας και το ρούχο που φωνάζει θηλυκότητα!

Το πιο feminine κομμάτι σε κάθε ντουλάπα όποιο κι αν είναι το στυλ και η γραμμή της. Πρόκειται σίγουρα για το ρούχο που είναι απόλυτα ταυτισμένο με την γυναίκα και για αυτό δεν μας αρκεί ποτέ μόνο μία.Μϊνι, μίντι, μάξι ή ακόμα και pencil αλλά και full skirts σε γραμμή Α, όλες τους είναι υπέροχες. Δεν μπορούμε να τους αντισταθούμε με τίποτα και θέλουμε να έχουμε όλα τα διαφορετικά στυλ στην κρεμάστρα μας, γιατί αυτό σημαίνει περισσότεροι διαφορετικοί συνδυασμοί και ξεχωριστά λουκ για κάθε μέρα με πρωταγωνίστρια την κομψότητα και φυσικά τις όμορφεςγυναικείες καμπύλες, οι οποίες αναδεικνύονται.

Είναι αλήθεια όμως πως με κάποιες γραμμές νιώθουμε λίγη παραπάνω σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Και ενώ πιστεύουμε πως μια γυναίκα πρέπει να φοράει οτιδήποτε της αρέσει, το να φορέσεις την κατάλληλη φούσταμπορεί να απογειώσει την εμφάνιση σου. Ακόμα κι αν λίγο πολύ όλες σου πηγαίνουν, μία είναι η ιδανική γραμμή με βάση τον σωματότυπο σου.Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια που απευθύνονται σε διαφορετικά σώματα. Καλό λοιπόν είναι να γνωρίζεις ποια είναι και να το εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Θα αναδείξεις την σιλουέτα σου και φυσικά το στιλ σου.

Βρες την ιδανική φούστα ανάλογα με τον σωματότυπο σου

Σχήμα μήλο

Αν έχετε σωματότυπο μήλο, αν δηλαδή το κάτω μέρος του σώματος σας είναι πιο λεπτό, ενώ το βάρος συσσωρεύεται στην μέση, σας πηγαίνουν οι ψηλόμεσες φούστες με πιέτες ή χαριτωμένα βολάν στο κάτω μέρος τους. Οι λεπτομέρειες αυτές δημιουργούν το εφέ του όγκου στο κάτω μέρος, τραβούν το βλέμμα προς τα εκεί και έτσι επαναπροσδιορίζουν την σιλουέτα και δείχνει ισορροπημένη.

 Σωματότυπος μπανάνα

Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, δηλαδή αν οι γοφοί, η μέση και οι ώμοι σας έχουν περίπου το ίδιο φάρδος, η καταλληλότερες φούστες για εσάς είναι οι body concious, μίνι. Ο λόγος είναι πως θα τονίσει τις καμπύλες σας, ενώ παράλληλα θα αναδείξει τα λεπτά πόδια σας.

Η κλεψύδρα

Αν έχετε καμπύλες και λεπτή μέση, τότε εννοείται πως πρέπει να φοράτε τις pencil φούστε όσο πιο συχνά γίνεται. Σας κολακεύουν απίστευτα αφού εξομαλύνουν τους μηρούς και αποπνέουν μια chic θηλυκότητα.

Αχλάδι
Αν οι γοφοί είναι το πιο φαρδύ σημείο του σώματος σας, η ιδανική γραμμή φούστας για εσάς είναι η Α-line. Η φούστα αυτή που ανοίγει στο κάτω μέρος υπογραμμίζει την λεπτή σας μέση και καμουφλάρει τους έντονους γοφούς.

Πηγή: bovary.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ