Οι 5 χειρότερες εμφανίσεις που έκανε η Ελένη Μενεγάκη αυτή τη χρονιά! (εικόνες)

Οι 5 χειρότερες εμφανίσεις που έκανε η Ελένη Μενεγάκη αυτή τη χρονιά! (εικόνες)

Μπορείς και καλύτερα Ελένη

Θα το παραδεχτούμε. Η Ελένη Μενεγάκη διανύει μια από τις πιο καλοντυμένες σεζόν της και είναι πολύ κοντά στο να βρει ακριβώς το ύφος που της ταιριάζει.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει κάνει μικρά ή μεγαλύτερα στιλιστικά λάθη. Συνήθως είναι στις λεπτομέρειες, αλλά πάλι, εκεί δεν κρίνονται συνήθως όλα;

Δείτε τι δεν μας άρεσε:

Αγαπάμε πάντα τα ταγέρ. Οπότε δεν θα μας βρείτε αντίθετους στην επιλογή της Ελένης. Μικρή ένσταση στο ογκώδες κολιέ με πέρλες (θα προτιμούσαμε ένα πολύ πιο λεπτό, π.χ. μια σειρά πέρλες για chic αποτέλεσμα ή ένα πιο μοντέρνο κόσμημα) για μεσημεριανή εκπομπή. Η βασική μας ένσταση είναι στο παπούτσι. Με ένα τόσο κλασικό θηλυκό σύνολο, οι κλασικές μυτερές -χωρίς φιάπα γόβες είναι πάντα προτιμότερες.

#eleni ❤️καντε like k 2 απο εσας κερδιζετε το συνολο @accessfashiongr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Ενώ αγαπάμε πολύ το trend που μπλέκει κάτι πιο tailored και καθώς πρέπει με ένα κομμάτι πιο casual, εδώ η τάση έχει κάπου χάσει το δρόμο της. Ενώ και η λευκή φούστα την κολακεύει πολύ και οι γόβες, θα την προτιμούσαμε με ένα πιο λιτό, βαμβακερό T-Shirt με σλόγκαν, αλλά χωρίς παγέτες. Εναλλακτικά, θα μπορούσε να βάλει αυτό το embellished τοπ με ένα πιο λιτό παντελόνι (ακόμα και τζιν) ή φούστα και λιγότερο βραδινά παπούτσια.

#eleni ❤️καντε like και δυο απο εσας κερδιζετε την μπλουζα @wyoustores Παντελονι dsquared παπουτσια nak

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Μας αρέσει το all day chic που εξασφαλίζει ο αθάνατος συνδυασμός τζιν παντελονιού με ψηλά τακούνια, εδώ όμως θα διαφωνήσουμε με το συνδυασμό. Με το εν λόγω skinny τζιν θα προτιμούσαμε γόβες ή γενικά παπούτσια που θα άφηναν τον αστράγαλο να φαίνεται -κάνει πάντα τα πόδια να φαίνονται λεπτότερα, κάτι ξέρει η Sarah Jessica Parker. Με τόσο ψηλοτάκουνα και με φιάπα μποτάκια θα προτιμούσαμε ψηλόμεσο τζιν καμπάνα -ή γενικά με φαρδιά μπατζάκια που θα τα κάλυπταν και που θα ταίριαζαν πολύ και στη λεπτή σιλουέτα της Ελένης.

Το λάθος εδώ δεν είναι η μακριά φαρδιά φόρμα με το πλισέ παντελόνι, που κολακεύει την Ελένη Μενεγάκη (και είναι ένα ρούχο που γενικά καμουφλάρει έξυπνα ατέλειες στην περιφέρεια), αλλά τα παπούτσια. Η πολύ μεγάλη φιάπα σε γόβα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από το να τη δείχνει ψηλότερη. Αυτό θα το πετύχαινε αν το παπούτσι ήταν μαύρο μποτάκι ή μπότα (οπότε έδειχνε ενιαίο χρωματικά με τη φόρμα) ή αν το παπούτσι ήταν ένα ωραίο πέδιλο με μικρότερη ή και καθόλου φιάπα.

Ένα κόκκινο κοκτέιλ φόρεμα είναι από μόνο του statement. Το σετάρισμα (“κομποζάρισμα” που λέγανε και οι παλιές) -π.χ. με κόκκινες γόβες και κόκκινη τσάντα, το απομακρύνει από την κομψότητα και το πάει στην υπερβολή. Θα μας άρεσε περισσότερο με μαύρα ή metallic πέδιλα και θα προτιμούσαμε η γραμμή του ρούχου να είναι λιγότερο εφαρμοστή.

Πηγή: instyle.gr