Κατερίνα Τσάβαλου: Παντρεύτηκε με πολιτικό λίγο πριν γεννήσει! (εικόνες)

Κατερίνα Τσάβαλου: Παντρεύτηκε με πολιτικό λίγο πριν γεννήσει! (εικόνες)

Η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου. Στην περιοχή όπου είναι και η μόνιμη κατοικία τους. Το ζευγάρι, που σύντομα θα κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, έκανε τον πολιτικό του γάμο με κουμπάρους την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη.

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε η μέλλουσα μαμά ανεβάζοντας την πρώτη της φωτογραφία ως παντρεμένη όπου δέχεται ένατρυφερό φιλί από τον σύζυγό της. Οι δυο τους είναι αχώριστοι τους τελευταίους μήνες και παρόλο που κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους είναι προφανές ότι είναι πολύ ερωτευμένοι. Η ηθοποιός μάλιστα μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την κοινή τους ζωή.

Ο Δημήτρης είναι στέλεχος μεγάλου ομίλου που ειδικεύεται στη διαχείριση αποβλήτων, ενεργείας και υδάτινων πόρων και παρόλο που δεν έχουν κανένα κοινό σημείο επαγγελματικά, έχουν ίδιο τρόπο σκέψης και κοσμοθεωρίας. Για αυτό άλλωστε έμειναν κάτω από την ίδια στέγη από τον πρώτο κιόλας μήνα της σχέσης τους. Σχετικά γρήγορα ήρθε και η εγκυμοσύνη της Κατερίνας και έφερε και στους δύο τεράστια ευτυχία.

Δες τις πρώτες φωτογραφίες από το γάμο τους:

Η #κουμπαριά!! @mariakorinthiou @yannisaivazis ?❤️❤️❤️#love #gratitude @disterg @katerinatsavalou #kt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κατερίνα Τσάβαλου (@katerinatsavalou) στις

?❤️ @katerinatsavalou @disterg #love #kt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κατερίνα Τσάβαλου (@katerinatsavalou) στις

Πηγή: tlife.gr