Ετήσιες προβλέψεις αριθμολογίας για το 2018!

Ετήσιες προβλέψεις αριθμολογίας για το 2018!

Για να βρείτε τον αριθμό σας, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει:

1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3

Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό, που προέκυψε από την άθροιση.

Αριθμολογία 2018

Αριθμός 1

”Νέο δυναμικό ξεκίνημα στα επαγγελματικά σας. Υλική επιτυχία…”

Βγαίνοντας από ένα έτος ξεκαθαρισμάτων κι ολοκλήρωσης, όπως ήταν το περσινό, μπαίνετε σε μια πολύ δυναμική και δημιουργική περίοδο της ζωής σας. Μετά από τις ‘’απώλειες’’ του περσινού χρόνου και την αναμονή για τις εξελίξεις, τώρα είναι μια περίοδος για ΔΡΑΣΗ!

Το έτος που ξεκινά για σας είναι το καταλληλότερο για να διεκδικήσετε την ζωή που σας αξίζει σε κάθε επίπεδο… προσωπικό, κοινωνικό, επαγγελματικό, οικονομικό.

Έχετε την δύναμη να πραγματοποιήσετε, να βάλετε σε εφαρμογή, κάθε σχέδιο κι πλάνο και να προγραμματίσετε τα επόμενα βήματα για τον νέο 9-ετη κύκλο ανάπτυξης που ξεκινά τώρα.

Στόχευση κι αποφασιστικότητα οδηγούν σε επιτυχία κι θα απαιτηθεί σκληρή δουλειά.

Νέα πρόσωπα, νέες καταστάσεις εμφανίζονται στην ζωή σας κι έρχονται να σας …ταρακουνήσουν κι να σας… αφυπνίσουν, να σας κάνουν να ξεχάσετε ένα δύσκολο παρελθόν!

Η φυσική σας κατάσταση-δύναμη θα είναι αυξημένη κι κάτι τέτοιο θα σας… χρειαστεί γιατί θα πρέπει να καταναλώσετε ενέργεια.! Είναι ένα έτος πρόκληση, αυτό που ανοίγεται μπροστά σας κι σεις το μόνο που έχετε να κάνετε είναι …σηκώσετε το γάντι!

Πείτε ναι, στην νέα αρχή θέστε ΣΑΦΕΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ και η περιπέτεια ξεκινά!!

Αριθμός 2

”Επιτυχημένες συνεργασίες με βάση το..κοινό συμφέρον!!”

Μετά από έναν χρόνο δράσης κι ενεργητικότητας ήρθε η ώρα για να πέσουν οι έντονοι ρυθμοί να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα. Είναι μια χρόνια στο…. ’’χαλαρά’’..

Τα πάντα τώρα, καλό είναι να μείνουν σε ένα στάδιο ανάπτυξης, παρά υλοποίησης. Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πιέσετε καταστάσεις και να προσπαθήσετε να προχωρήσετε προς τα εμπρός. Είναι ένας χρόνος για τη συνεργασία και την οικοδόμηση σχέσεων που θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

Είναι περίοδος για την συσσώρευση και τη συλλογή πληροφοριών, καταστάσεων, ενεργειών. Το.. ’’επιθετικό’’ παιχνίδι δεν βοηθά τώρα, αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή γιατί μπορεί να παρουσιαστούν καθυστερήσεις, εμπόδια πάσης φύσεως, ανατροπές της τελευταίας στιγμής.

Ο φετινός χρόνος μπορεί να κρύβει μια δοκιμασία σχετικά με τον αυτοέλεγχο σας και τις συναισθηματικές σας ευαισθησίες. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να συνεργαστείτε με άλλους, με ένα παραγωγικό τρόπο και αυτό μπορεί να είναι δύσκολο, αν δεν έχετε ήδη επιχειρήσει κάτι τέτοιο ξανά στο παρελθόν.

Έμφαση θα δοθεί κι στην συναισθηματική σας ζωή όπου μια σχέση που ήδη υπάρχει, θα προχωρήσει σε κάτι πιο ουσιαστικό πιο βαθύ… Σχέσεις με έντονο συναίσθημα δημιουργούνται τώρα …εσείς απλά πείτε το ναι..

Αριθμός 3

”Εκφραστείτε δημιουργικά – ανοιχτείτε δυναμικά και πετύχετε τους στόχους σας…”

Χαράς ευαγγέλια!!! Βρισκόσαστε σε μια από τις πιο καλές χρονιές. Αναζητείστε τη διασκέδαση, την επικοινωνία, τα πάρτι και τους φίλους, τα σύντομα ταξίδια και κάθε μορφή… δικτύωσης!!

Αξιοποιήστε στο έπακρο το τρέχον έτος, με προσήλωση στους στόχους σας, που θέσατε πριν 2 περίπου χρόνια κι περιμένατε από πέρσι να δείτε την εξέλιξη τους.

Οι σωστοί άνθρωποι θα βρίσκονται στο κατάλληλο χώρο κι χρόνο για να σας βοηθούν.Το βασικό σημείο αυτής της χρονιάς είναι ότι πρέπει να εκφραστείτε, να εκδηλώσετε σκέψεις κι απόψεις προς τα..’’έξω’’.

Μετά από μια χρονιά πιο ‘’κλειστή’’, πιο ευάλωτη συναισθηματικά ανοιχτείτε..κι αν πρέπει.. ξοδέψτε χρήματα για την διασκέδαση σας, για τον χώρο που ζείτε η’ που εργάζεστε.

Προβληθείτε.. δείξτε τις ικανότητες σας, είστε σε θέση να πείσετε τους άλλους.

Φροντίστε-ανανεώστε την εμφάνιση σας τα ρούχα σας, το χτένισμα σας, το σώμα σας.. είστε στην πιο παραγωγική σας περίοδο..!! Στην διάρκεια αυτής της περιόδου οι επιθυμίες σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!!

Αριθμός 4

”Στηρίξτε την προσδοκία της επιτυχίας σας, στην σκληρή δουλειά. Τα αγαθά κόποις κτώνται..”

Μπαίνετε σε έναν χρόνο οργάνωσης, πρακτικότητας μια περίοδο που σημασία έχει η λεπτομέρεια κι ο ‘’ακριβής’’ χειρισμός των καταστάσεων, καθώς αναμένονται σημαντικές ευκαιρίες κι προκλήσεις.

Eίναι η περίοδος που θα πρέπει να σκεφτείτε κυριολεκτικά με τετράγωνη λογική κι να εργαστείτε σκληρά, αν χρειαστεί, αποφεύγοντας σπατάλες κι υπερβολές κάθε είδους.

Το έτος 4 δεν είναι κατάλληλο για οικονομικά ανοίγματα κι επενδύσεις που να έχουν τον χαρακτήρα του ‘’ριψοκίνδυνου’’.. γενικά μην ξοδεύετε παραπάνω από όσο αντέχετε..Μην φοβηθείτε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, τώρα είναι η ώρα να δομήσετε, να βάλετε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια, φτιάξτε ένα πλάνο σταθερό, χαράξτε έναν δρόμο ‘’βέβαιο’’, ’’σίγουρο’’ για σας.. κι μην επιχειρείτε ΤΩΡΑ αλλαγή δουλειάς ή σταδιοδρομίας …

Αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ευχαριστημένοι με την εργασία σας, μην βιαστείτε.. συγκεντρώστε γνώσεις κι εμπειρία, μελετήστε την κατάσταση κι αργότερα προχωράτε σε αλλαγές.
Λόγω φόρτου εργασίας ή υποχρεώσεων ίσως αισθανθείτε καταβεβλημένοι κι αδύναμοι..

Διαφυλάξτε την υγεία σας λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα στα πλαίσια μιας πρόληψης με σωστή διατροφή κι άσκηση.

Αποφύγετε τις καταθλίψεις.


Αριθμός 5

”Δυναμικές αλλαγές προσοχή στα οικονομικά, ρισκάρετε..εκ του ασφαλούς!!”

Βγαίνετε από μια χρονιά με περιορισμούς κι αρκετή… στενότητα.

Κατά τη διάρκεια του έτους 5 θετικές ευκαιρίες μπορεί να παρουσιαστούν σε όλα τα μέτωπα. Φαίνεται να ξεπερνάτε πολλά από τα εμπόδια των προηγούμενων χρόνων, και η σκληρή δουλειά σας ανταμείβεται τώρα με περισσότερη προσωπική ελευθερία κάνοντας ένα διάλειμμα από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Τον χρόνο αυτόν προβλέπονται ταξίδια για την ευχαρίστηση σας, την περιπέτεια …ή για εκπαιδευτικούς λόγους. Είναι μια εποχή αλλαγών κι αναπροσαρμογών που θα έχουν πολλές φορές το χαρακτήρα του αναγκαίου κι του μη αναμενόμενου.

Αυτό θα οφείλεται τόσο στην δική σας ανάγκη για ελευθερία όσο κι σε καθαρά εξωτερικές επιρροές, συνθήκες κλπ.. Νέες δραστηριότητες και ενδιαφέροντα αναμένονται στη ζωή σας, νέα πρόσωπα, νέοι φίλοι.. Θέλετε μήπως να αλλάξετε εργασία;- τώρα είναι η κατάλληλη φάση να… ψαχτείτε!!

Γενικά θεωρείται ένα έτος μετακόμισης, αλλαγής έδρας.

Ένα μειονέκτημα του τρέχοντος έτους είναι ότι μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε σαν να μην έχετε και πολύ όρεξη να εργαστείτε κι πολύ ή να φέρει μια τάση να αποφύγουν την ευθύνη. Φέτος ένα είναι το σίγουρο… ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ..

Το έτος 5 θα ‘’κινηθεί’’ πολύ γρήγορα, δεν θα καταλάβετε για πότε θα περάσει. Διασκεδάστε το.. δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες.. ειδικά κατά την οδήγηση.


Αριθμός 6

”Η ανάληψη ευθυνών οδηγεί σε επαγγελματική επιτυχία”

To έτος που ξεκινά για σας, είναι το καταλληλότερο για να επικεντρωθείτε περισσότερο στις προσωπικές σας σχέσεις.

Πρόκειται για μια εξαιρετική περίοδο για να γνωρίσετε νέα άτομα, να εμβαθύνετε σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση ή αν τα πράγματα έχουν φτάσει στο.. απροχώρητο να την τερματίσετε, να ξεκαθαρίσετε.

Αν είστε ελεύθεροι/ες αναζητήστε την αγάπη κοντά σε έναν νέο σύντροφο, αν είστε ήδη.. αγκαζέ.. μπορείτε να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας, να παντρευτείτε. Το έτος αυτό είναι ευνοϊκό στο να κάνετε νέους φίλους ή να προσπαθήσετε για αναθέρμανση σχέσεων από το παρελθόν..

Έμφαση δίνετε φέτος σε θέματα γάμου, σπιτιού, ανακαινίσεων, σε οικιακές- οικογενειακές ευθύνες κλπ… Τώρα μπορείτε να προβείτε σε αγορά ακινήτου, οικίας ή επαγγελματικής στέγης να προχωρήσετε σε συμφωνίες κι συμβόλαια που όμως θα έχουν ξεκάθαρους όρους. Οι άλλοι έρχονται προς εσάς, προστρέχουν για βοήθεια, υλική και συναισθηματική.

Αξιολογήστε ανάλογα που θα πρέπει να παρέχετε την βοήθεια αυτή..μην παρασύρεστε!

Όσο για σας τους ίδιους, είστε σε μια φάση όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας με περισσότερη ειλικρίνεια να δείτε τα θέλω σας, να ‘’εργαστείτε’’ για να αποκτήσετε περισσότερο αυτοσεβασμό – αυτοεκτίμηση.. Φροντίστε ανάλογα κι την εξωτερική σας εμφάνιση, με σωστή διατροφή, άθληση κλπ!


Αριθμός 7

”Επενδύστε στην γνώση… του εαυτού σας κυρίως”

Μπαίνετε σε ένα πολύ ‘’στοχαστικό’’ έτος, ένα διάστημα ιδανικό για ανάπαυση, διακοπές, απόσυρση.. Είναι έτος για ξεκούραση, απομόνωση, χρόνος για να αποτραβηχτείτε, να χαλαρώσετε τους έντονους ρυθμούς της ζωής σας.

Είναι τώρα η καλύτερη ευκαιρία να κάνετε μια χρήσιμη αυτοανάλυση να κοιτάξετε σε βάθος τον εαυτό σας, να δείτε την πνευματική σας πλευρά.

Ακόμα κι αν έχετε την φήμη του εξωστρεφή, του γλετζέ –μποέμ χαρακτήρα αυτήν την περίοδο είναι πιθανό να θέλετε να μονάσετε.

Μπορεί να αισθανθείτε ότι θέλετε να φύγετε για ένα μακρινό ταξίδι κι να τα αφήσετε όλα πίσω ή να βρείτε έναν τρόπο για να ξεφεύγετε από την καθημερινή πίεση της εργασίας σας.. κάτι σαν..απόδραση.

Απομακρύνετε από κοντά σας οτιδήποτε αισθάνεστε ότι εμποδίζει την ανάπτυξη σας κι μην εμπλέκεστε σε σχέσεις που δεν είναι ξεκάθαρες κι θα τις ονομάζαμε.. ’’απαγορευμένες’’… παράνομες γιατί το 7 έχει την τάση να φέρνει στην.. επιφάνεια οτιδήποτε κρυφό.

Μια αποκάλυψη τώρα θα ήταν πολύ δύσκολο να την διαχειριστείτε!! Επίσης μην επενδύετε οικονομικά, επιχειρηματικά, αποφύγετε την κερδοσκοπία κι τα τυχερά παιχνίδια.

Ο πλούτος που θα πρέπει να κυνηγήσετε φέτος είναι εσωτερικός –πνευματικός κι όχι υλικός χρηματικός.


Αριθμός 8

”Η υπερβολική δόση αδρεναλίνης κοστίζει ακριβά.”

«ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ…». Το έτος 8 θεωρείται. κι είναι ένας ‘’καρμικός’’ χρόνος διότι είναι η περίοδος που θα λάβετε το αντίτιμο των πεπραγμένων των προηγούμενων ετών.

Εργαστήκατε σκληρά κι με μέθοδο; Αμελήσατε τις υποχρεώσεις σας; Η ανταμοιβή θα είναι ανάλογη κι στις δυο περιπτώσεις. Είναι εποχή γεμάτη ευθύνες, χρήματα, επιχειρήσεις και αποτελεί ισχυρή χρονιά που συνήθως δίνει σε όλες τις πτυχές της ζωής σας μια μεγάλη ώθηση, ευνοώντας ιδιαίτερα την καριέρα σας και τα οικονομικά σας.

Τώρα λοιπόν είναι η ώρα των επενδύσεων, των αγορών, της δημιουργίας των βάσεων μιας εμπορικής επιχείρησης.

Θα πρέπει να δράσετε με μέθοδο, με σύνεση στην οριοθέτηση των στόχων σας, καθορίστε με επιμέλεια τα οικονομικά σας σχέδια.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Επιδιώξτε επαφές με άτομα κύρους, με πρόσωπα που εξασκούν επιρροή κι έχουν οικονομική κι κοινωνική επιφάνεια. Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε, απευθυνθείτε άμεσα στους ιθύνοντες παρακάμπτοντας τα γνωστά πρωτόκολλα κλπ.

Κοινώς βάλτε τα μεγάλα μέσα, κινητοποιήστε όλες τις γνωριμίες σας τις ‘’συστάσεις’’ σας.

Αποδεχτείτε κάθε κάλεσμα, τονώστε την κοινωνική πλευρά της ζωής σας, μπορεί κάτι πολύ ωφέλιμο να προκύψει από αυτές τις συγκεντρώσεις μέσω των γνωριμιών που θα κάνετε.

Από μια καλή δουλεία μέχρι κι ένας επικερδής γάμος.

Γενικά καλλιεργήστε φιλίες με ισχυρά πρόσωπα όμως ταυτόχρονα μην αμελείτε όσους έχουν την ανάγκη σας.

Αριθμός 9

”Τα θέματά σας στα άκρα. -Επιλέξτε είτε το ζενίθ, είτε το ναδίρ.”

Και επιτέλους φτάσαμε στο τέρμα. Εδώ κλείνει για σας ολοκληρώνεται ένας κύκλος 9 ετών κι είναι η ώρα του απολογισμού.

Είναι η ώρα των μεγάλων ξεκαθαρισμάτων στην ζωή σας. Τώρα πρέπει να κάνετε τις επιλογές σας. Τι μένει; Τι κρατώ; Τι φεύγει; Τι αποχωρίζομαι δια παντός;

Είναι ένας χρόνος για να ‘’καθαρίσετε’’ και να απαλλάξετε τον εαυτό σας από όλα αυτά που δεν είναι πλέον χρήσιμα ή που δεν ‘’ρολάρουν ‘’ πια στη ζωή σας.

Αποτοξίνωση λοιπόν.. σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά. Ως αποτέλεσμα ας είστε έτοιμοι για αλλαγές, γρήγορες αλλαγές.

Εάν δεν είσαστε δεκτικοί σε αυτές τις μεταβολές, τότε θα είναι μία δυσάρεστη χρονιά για σας, ειδικά αν δεν είστε σε θέση να διαχειριστείτε τα νέα δεδομένα.

Μπορεί να αισθάνεστε πια άβολα με πράγματα-δραστηριότητες-πρόσωπα που συνήθιζαν να σας ενδιαφέρουν κι ίσως να θέλετε να τα αντικαταστήσετε με νέα.

Εάν δεν είστε πρόθυμοι να αποκολληθείτε από παρελθόν, τότε ίσως τα γεγονότα σας προλάβουν..κι οι εξελίξεις σας φέρουν εκεί που εσείς δεν τολμούσατε να πάτε.

Κι μια και μιλάμε για νέα μέρη, καλό είναι να κάνετε κι κανένα ταξιδάκι γιατί εκεί ευνοούνται οι νέες γνωριμίες.

Είναι ένα έτος προετοιμασίας και δείτε-κρίνετε, καθετί-καθέναν με φρόνηση κι μέτρο…

Πηγή: myastro.gr