Αυτή η γιαγιά πήρε το πιο γλυκό και συγκινητικό δώρο Χριστουγέννων από τα εγγόνια της!

Αυτή η γιαγιά πήρε το πιο γλυκό και συγκινητικό δώρο Χριστουγέννων από τα εγγόνια της!

«Μας είπε ότι είναι το καλύτερο δώρο που της έχουν κάνει ποτέ», λέει μια από τις εγγονές της.

Μπορεί να είναι ημέρες χαράς, αλλά οι γιορτές μπορεί να αποδειχθούν πολύ δύσκολη στιγμή για όσους έχουν χάσει πρόσφατα κάποιον δικό τους άνθρωπο.

Μετά από 64 χρόνια γάμου, η Jeannie Gum, μια ηλικιωμένη από τη Virginia της Αμερικής φέτος, περνά τα πρώτα της Χριστούγεννα, μόνη. Ο σύζυγός της Bill έφυγε από τη ζωή το Μάρτιο του 2017 έχοντας χτυπηθεί από τον καρκινό.

Ευτυχώς η Jeannie δεν είναι τελείως μόνη της, αλλά έχει παιδιά και εγγόνια που την αγαπούν και τα οποία, στις φετινές γιορτές, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ήθελαν να της κάνουν ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο.

«Θέλαμε να της δώσουμε κάτι που θα μπορούσε να βάλει στην πολυθρόνα του παππού μας, εκεί που πάντα θα καθόταν στις οικγενειακές συγκεντρώσεις και γιορτές», δηλώνει η Sammie Beaty, ένα από τα εγγόνια της Jeannie μιλώντας στο σάιτ GoodHousekeeping.com.

Και κάπως τους ήρθε μια πολυ δημιουργική και παράλληλα τρυφερή ιδέα. Να μετατρέψουν σε μαξιλάρι το αγαπημένο πουλόβερ του παππού τους, αυτό που πάντα φορούσε την παραμονή των Χριστουγέννων. Και εγένετο!

Μάλιστα στο κάτω μέρος του μαξιλαριού που θυμίζει τον παππού τους, Bill, έγραψαν και ένα πολύ όμορφο μήνυμα: «Αυτό είναι το πουλόβερ που φορούσα και όποτε το κρατάς θα ξέρεις ότι είμαι εδώ. Με αγάπη, Bill».

«Η γιαγιά μου περνάει αρκετά δύσκολα από τότε που ο παππούς μου πέθανε και με κάποιο τρόπο θέλαμε να της δώσουμε κάποια ανακούφιση», προσθέτει η Sammie η οποία μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο της γιαγιάς της τη στιγμή που ανοίγει το δώρο. Στη λεζάντα του ποστ της γράφει: «Είμαι τόσο χαρούμενη που σου άρεσε το δώρο που σκεφτήκαμε για σένα. Βγήκε πολύ όμορφο και ελπίζουμε να το απολαύσεις όσο και εμείς. Σε αγαπάμε γιαγιά!».

Η στιγμή που η Jeannie άνοιξε το δώρο ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική, με συναισθήματα τόσο λύπης, όσο και χαράς. «Είπε ότι ήταν το πιο όμορφο δώρο που έχει πάρει ποτέ στη ζωή της».

Πηγή: bovary.gr