Αυτά είναι τα κουρέματα που θα βλέπουμε παντού μέσα στο 2018!

Αυτά είναι τα κουρέματα που θα βλέπουμε παντού μέσα στο 2018!

Μπορεί να είστε από εκείνες που θεωρούν χαζή την ιδέα του New Year, New You, μία αλλαγή όμως θα σας ανανεώσει και θα σας φτιάξει τη διάθεση περισσότερο από όσο νομίζετε.

Η πιο ανώδυνη αλλαγή είναι φυσικά ένα νέο κούρεμα, το οποίο μπορεί μέσα σε λίγη ώρα να σας κάνει να δείχνετε πολύ πιο εντυπωσιακές και να νιώθετε πολύ πιο φρέσκιες. Το μόνο που πρέπει να αποφασίσετε είναι τι κούρεμα θα κάνετε, αλλά μην αγχώνεστε γιατί παρακάτω συγκεντρώσαμε τις πέντε μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς που μόλις καλωσορίσαμε. Κοντό, μακρύ, στιλιζαρισμένο ή ανέμελο, υπάρχει κάτι για όλες!

Getty Images

 Curtain Bangs: Οι μακριές αφέλειες που χωρίζουν στη μέση κυριολεκτικά σαν «κουρτινάκια» είναι ταυτόχρονα σέξι και stylish και πολλές σταρ τις έχουν υιοθετήσει ήδη από το 2017.

Getty Images

 Blunt Bob: Το αυστηρό, ίσιο καρέ θα συνεχίσει την δυναμική πορεία του και μέσα στο 2018.

Getty Images

Bob & Bangs: Ο συνδυασμός των δύο παραπάνω trend έχει ήδη ξεκινήσει να κερδίζει πολλές fans. Είναι κομψό, stylish, girly, παιχνιδιάρικο και σέξι και σίγουρα θα δούμε πολλές σταρ να το τολμούν.

Getty Images

Pixie Cut: Το κοντό έχει επιστρέψει δυναμικά και πολλές celebrities έχουν πάρει την απόφαση να κόψουν «αγορίστικα» τα μακριά μαλλιά τους.

Getty Images

Super Long: Το ακριβώς αντίθετο του pixie cut, τα πολύ μακριά μαλλιά –με τη βοήθεια extensions- ήδη έκαναν πολλές εμφανίσεις μέσα στη χρονιά που πέρασε και κάτι μας λέει πως θα κάνει ακόμα περισσότερες φέτος.

Εσείς ποιο από τα παραπάνω θα υιοθετήσετε;

Πηγή:  InStyle.gr