Η Ελένη Τσολάκη άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της! (εικόνα)

Η Ελένη Τσολάκη άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της! (εικόνα)

Η Ελένη Τσολάκη ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που πειραματίζονται συχνά με τα μαλλιά τους. Η παρουσιάστρια του Alpha, έχει δοκιμάσει αρκετά χρώματα στα μαλλιά της, καθώς πέρασε από το ξανθό μέχρι και στο πιο σκούρο καφέ.

Του τελευταίους μήνες είχε κρατήσει ένα καφέ ανοιχτό χρώμα, το οποίο και θέλησε να αλλάξει! Όπως αποκάλυψε μέσω του blog της, elenitsolaki.gr και λίγο αργότερα στο Instagram, έβαψε τα μαλλιά της. Το χρώμα που επέλεξε με τη βοήθεια του κομμωτή της, είναι ένα ζεστό καστανό, αλλά σε μια πιο ψυχρή απόχρωση.

“Αυτή τη φορά επιλέξαμε μαζί με τον αγαπημένο μου Νικόλα Βιλλιώτη να πάμε σ’ ένα ζεστό καστανό αλλά σε μια πιο ψυχρή απόχρωση. Όλες οι Ελληνίδες έχουμε έντονο κόκκινο μέσα στο φυσικό μας χρώμα, οπότε το να καταφέρεις να διατηρήσεις αποχρώσεις πιο ψυχρές δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Πάντα όμως με τη βοήθεια των ειδικών η διαδικασία αυτή γίνεται πιο εύκολη.”, έγραψε στο blog της.

Δείτε την φωτογραφία:

You can imagine your life!!You can create the rules!!💕💕💕Mornings!!! #slam #happy #dreamon #smile #love #live #imagine make up bu @petros_tsampoukos hair by @anastasia_stamatiadi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elenitsolaki (@elenitsolaki) στις

Πηγή: peoplegreece.com