Ο Άρης στον Τοξότη από 26 Ιανουαρίου-Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;

Ο Άρης στον Τοξότη από 26 Ιανουαρίου-Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;

Στις 26/1, ο Άρης περνά στο ζώδιο του Τοξότη, στο οποίο και θα παραμείνει μέχρι τις 17/3.

Ο τρόπος που διεκδικούμε ή ξεκινάμε τα πράγματα, που αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και δράση, αλλάζει και γίνεται πιο εξωστρεφής το διάστημα αυτό, πιο ειλικρινής, άμεσος και ευθύς. Οποιαδήποτε δραστηριότητα αφορά το εξωτερικό, θέματα ανώτερων σπουδών και εκπαίδευσης, αλλά και γενικότερα η κοσμοθεωρία μας, το μέλλον και η προσωπική μας αλήθεια, θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτή την περίοδο.

Πώς ο Άρης στον Τοξότη θα επηρεάσει τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη, σε καλεί να οραματιστείς το μέλλον. Η οπτική σου για τα πράγματα και η αναζήτηση ενός νοήματος, θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα έως τις 17/3 και φαίνεται πως βρίσκεσαι σε μια φάση που θα κάνεις καινούρια σχέδια για το μέλλον, θα θελήσεις να ταξιδέψεις και να κάνεις καινούρια ανοίγματα. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι ένας πιθανός φανατισμός που θα σε διακατέχει στις ιδέες και πεποιθήσεις σου, ο οποίος ίσως σε οδηγήσει σε υπερβολές. Καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς το διάστημα αυτό για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να έρθεις πιο κοντά με την προσωπική σου αλήθεια…

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνοντας εξελίξεις σε οικονομικές εκκρεμότητες, όπως δάνεια, κληρονομιές και φόροι. Παράλληλα, θα σε απασχολήσουν οικονομικές συμφωνίες ή για υποθέσεις που αφορούν τη συμβίωση με τον/την σύντροφό σου ή το κοινό σας ταμείο. Από την άλλη, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις στη ζωή του/της συντρόφου σου που σε επηρεάζουν άμεσα, ενώ γενικά φαίνεται πως το πάθος στη σχέση σου αναζωπυρώνεται. Επίσης, δεν αποκλείεται να νιώσεις πως βιώνεις μια εσωτερική μεταμόρφωση που θα σε οδηγήσει σε νέους δρόμους και επιλογές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης περνά στον Τοξότη, απέναντι από το ζώδιό σου και ενεργοποιεί θέματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έως τις 17/3, είναι πιθανό να υπάρξουν συγκρούσεις και εντάσεις στη σχέση σου, που σε οδηγούν σε κρίσιμες αποφάσεις. Γενικά, το τοπίο της ερωτικής σου ζωής αλλάζει την περίοδο αυτή και αν ανήκεις στους αδέσμευτους ίσως να συνάψεις νέο δεσμό ή να προχωρήσεις σε μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Ακόμη, καλό θα είναι να εστιάσεις και να προσέξεις ιδιαίτερα τις επαγγελματικές σου συνεργασίες, λόγω του ότι τα πράγματα ίσως να μην εξελιχθούν όπως υπολόγιζες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στον 6ο ηλιακό σου οίκο και θέτει σε πρώτο πλάνο τον τομέα της εργασίας σου. Νέα επαγγελματικά εγχειρήματα, καθώς και μια πιθανή αλλαγή που αφορά στον εργασιακό σου χώρο ή στις συναδελφικές σου σχέσεις, είναι πιθανό να προκύψουν έως τις 17/3, ενώ γενικά φαίνεται πως η καθημερινότητά σου γίνεται πιο δραστήρια. Παράλληλα, ίσως λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας, να περιοριστεί ο προσωπικός σου χρόνος, ενώ καλό θα είναι να δώσεις λίγη προσοχή παραπάνω στη φυσική σου κατάσταση. Καλό θα είναι να εκτονώσεις την ένταση μέσα από γυμναστική και άσκηση, αποφεύγοντας όμως τις υπερβολές.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης εισέρχεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο και εκκινεί μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδο για το ζώδιό σου. Η ανάγκη σου να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις και να κυνηγήσεις υποψήφια θηράματα υπερτονίζεται το διάστημα αυτό, ενώ παράλληλα αυξάνονται οι ερωτικές ευκαιρίες. Επίσης, εκπέμπεις περισσότερη σιγουριά, δυναμισμό και μαχητικότητα, κάτι που βοηθά στην αυτοέκφρασή σου. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι πολύ πιθανό να προχωρήσουν σε απόκτηση απογόνων ή σε έναν γάμο αυτή την εποχή. Γενικά, πρόκειται για μια ιδιαίτερα δημιουργική και εξωστρεφή περίοδο που, αν την εκμεταλλευτείς σωστά, θα μπορέσεις να κατακτήσεις σημαντικούς στόχους, επαγγελματικούς και ερωτικούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πορεία του Άρη στον Τοξότη και στο ηλιακό σου ναδίρ φέρνει σημαντικές εξελίξεις σε τομείς που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σου. Κάποιες αλλαγές στον χώρο που διαμένεις, κάποια προβλήματα που αφορούν τον ένα ή και τους δύο γονείς σου ή μια εσωτερική ένταση που αισθάνεσαι, ίσως να δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα στη ζωή σου το διάστημα αυτό. Καλό θα είναι να αφιερώνεις χρόνο σε δραστηριότητες που σε βοηθούν να διοχετεύσεις την ένταση δημιουργικά και να ξεμπερδέψεις οριστικά με κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος που σε κάνουν να νιώθεις ανασφαλής και αβέβαιος για το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη, φανερώνει πως θα διανύσεις μια περίοδο αυξημένης επικοινωνίας και συχνών μετακινήσεων. Νέες σκέψεις και ιδέες που αφορούν την επαγγελματική σου πορεία ή κάποιες υποθέσεις που αφορούν αδέρφια ή συγγενικά πρόσωπα, έρχονται στο προσκήνιο και φέρνουν νέα δεδομένα στη ζωή σου. Παράλληλα, εκφράζεις τις απόψεις και τα θέλω σου με δυναμισμό την περίοδο αυτή και ενδέχεται να θελήσεις να μάθεις καινούρια πράγματα, όπως μια ξένη γλώσσα Από την άλλη, οι αδέσμευτοι Ζυγοί έχουν αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσουν νέους υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη επηρεάζοντας τον τομέα των οικονομικών σου. Έως τις 17/3, θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες και ενδεχομένως να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία ή να παρατηρήσεις μια σημαντική αλλαγή στο εισόδημά σου. Γενικώς, το θέμα της οικονομικής σου ασφάλειας θα αποτελέσει προτεραιότητα το διάστημα αυτό και καλό θα είναι να περιορίσεις, όσο το δυνατόν περισσότερο τα περιττά έξοδα ή την ανάληψη επενδυτικού ρίσκου. Παράλληλα, θα θελήσεις να θέσεις νέες προτεραιότητες στις ανάγκες σου και ίσως αλλάξεις και το σύστημα αξιών σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί την έναρξη μιας δραστήριας περιόδου για όλο το φάσμα της ζωής σου. Οι εξελίξεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα είναι πολλές και έως τις 17/3, πιθανόν να χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερο ή να αναλάβεις κάποιες πρόσθετες ευθύνες. Στον προσωπικό τομέα, εκπέμπεις περισσότερη μαχητικότητα και δυναμισμό, κάτι που σε βοηθά να κατακτήσεις παλιούς και νέους ερωτικούς στόχους. Γενικά, είναι μια περίοδος που θα κληθείς να διαχειριστείς τον θυμό σου, να αναπτύξεις υπομονή και επίμονη για να κατακτήσεις τους στόχους σου και να αναλάβεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, ώστε να διαμορφώσεις εσύ ο ίδιος το μέλλον σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη και στον 12ο ηλιακό σου οίκο, δημιουργώντας έντονο παρασκήνιο και προετοιμάζοντας σημαντικές αλλαγές, οι οποίες θα αρχίσουν να υλοποιούνται μετά τις 17/3. Φαίνεται πως ξεκινά μια περίοδος, κατά την οποία θα επιδιώκεις συχνά να απομονώνεσαι, να περνάς χρόνο με τον εαυτό σου και να αναζητάς σωματική και ψυχική ξεκούραση. Οι εξελίξεις στην επαγγελματική και την προσωπική σου ζωή θα κινούνται σε ένα παρασκήνιο, κάτι που κάνει ακατάλληλη την περίοδο αυτή για σημαντικές αποφάσεις και πρωτοβουλίες. Επίσης, ίσως θελήσεις να ξεκινήσεις ψυχαγωγικές δραστηριότητες που θα σε βοηθούν να ξεχνιέσαι και να χαλαρώνεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την είσοδο του Άρη στον 11ο ηλιακό σου οίκο, ξεκινά μια περίοδος κοινωνικότητας και εξωστρέφειας για σένα. Οι φιλικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν έντονα αυτή την εποχή, ενώ κάποια επαγγελματικά σου πλάνα, τώρα περνούν σε φάση υλοποίησης. Ακόμη, δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε μια ομάδα ή να θελήσεις να εντάξεις στο πρόγραμμά σου καινούριες δραστηριότητες που θα σε εξελίξουν προσωπικά. Παράλληλα, θα διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και ίσως κάνεις σημαντικές γνωριμίες που θα αποδειχθούν χρήσιμες για το μέλλον σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η είσοδος του Άρη στο ηλιακό σου μεσουράνημα στρέφει την προσοχή σου στον τομέα της καριέρας σου. Κάποια σχέδια που σε απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα και αφορούσαν την επαγγελματική σου πορεία, τώρα φαίνεται να προχωρούν, ενώ έως τις 17/3, θα χρειαστεί να προσέξεις σχέσεις με αφεντικά και ανώτερους στον χώρο εργασίας σου. Από την άλλη, αν σου έχει ανατεθεί ένα νέο εγχείρημα, προσπάθησε να εστιάσεις εκεί την ενέργειά σου γιατί θα κρίνει σημαντικά την επαγγελματική σου πορεία και το μέλλον σου.

Πηγή: govastileto.gr