Είσαι μικροκαμωμένη; Όλα τα μυστικά του στιλ που θα σε κάνουν να δείχνεις ψηλότερη

Είσαι μικροκαμωμένη; Όλα τα μυστικά του στιλ που θα σε κάνουν να δείχνεις ψηλότερη
Αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των πιο μικροκαμωμένων γυναικών, καλωσόρισες.

Το να μάθεις να ντύνεσαι σωστά για το ύψος σου αν δεν είσαι… αυτό που λέμε πρώτο μπόι, είναι μια ικανότητα που χρειάζεται χρόνο και να εξάσκηση για να την αναπτύξεις.

Το γεγονός ότι η εκπληκτική σου προσωπικότητα μπορεί να εκτείνεται σε 1 μέτρο και 50 εκατοστά ή παρακάτω, δεν σημαίνει πως δεν μπορείς κι εσύ (όπως κι εγώ) να ακολουθήσεις τις τάσεις και να παραιτηθείς από την ιδέα της κομψότητας και του στιλ.

Το σημαντικό είναι κάθε γυναίκα να «αγκαλιάζει» το μέγεθος της, τον σωματότυπο και το βάρος της και να αισθάνεται καλά με αυτό.

Ωστόσο μερικές φορές το να αισθάνεσαι λίγο πιο ψηλή, βοηθάει στο να ανέβει ένα level και η αυτοπεποίθηση σου.

Για αυτό τον λόγο χρειάζεται να ξέρεις όλα τα μυστικά του στιλ και να τα παίζεις στα δάχτυλα αν έχεις κι εσύ μικρό ύψος.

Κάποιες από τις μεγαλύτερες σταρ του street style είναι εξίσου μικροκαμωμένες, υιοθετούν όμως πρώτες όλες τις τάσεις και το κάνουν με τον καλύτερο τρόπο. Κι όμως κανένας δεν καταλαβαίνει πως υστερούν σε ύψος, χάρη στα μυστικά του στιλ τους.

Βρήκαμε τα πιο εύκολα και έξυπνα tip με τα οποία θα το «κλέψεις» και θα σε κάνουν να φαίνεσαι ψηλότερη.

Τόνισε την μέση σου

Ακόμα κι αν σου αρέσουν τα ογκώδη κομμάτια, κάν΄το όπως η Courtney Trop και τόνισε την μέση σου με μια ζώνη ακόμα και πάνω από το παλτό ή το μπουφάν σου. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείς την ψευδαίσθηση του ύψους, αφού το τρικ κάνει τα πόδια σου να φαίνονται μακρύτερα.

Φόρεσε μίνι φούστες με μυτερά παπούτσια

Ένας απλό και κομψός συνδυασμός. Από την μία το μήκος της φούστας και από την άλλη τα παπούτσια με μύτη τραβούν το βλέμμα προς τα κάτω και χαρίζουν πόντους.

Επιλέξτε ένα cropped τζιν με σωστή εφαρμογή

Η ψηλή μέση και το κοντό τελείωμα, αποκαλύπτουν ένα μέρος του αστραγάλου και σε κάνουν να δείχνεις ψηλότερη από ότι είσαι.

Το ψηλόμεσο παντελόνι

Κάθε παντελόνι με ψηλή μέση σε κολακεύει και διαμορφώνει την σιλουέτα, ώστε να μοιάζει ψηλότερη. Είναι must για τα κορίτσια που είναι petite.

Tailored κομμάτια

Τα ρούχα που δεν εφαρμόζουν σωστά, όπως συμβαίνει συνήθως με τα κοστούμια, μπορείς να τα μεταποιήσεις για να δείχνουν τέλεια και να μην σου «κλέβουν» επιπλέον πόντους.

Τotal black

Όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις επίλεξε μαύρο από πάνω ως κάτω. Με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες και παντελόνι επίσης στο ίδιο χρώμα δημιουργείς το εφέ του ύψους.

Ναι στα oversized, όχι στο layering

Υπάρχει ένα πράγμα που όλα τα μικροκαμωμένα It Girls γνωρίζουν. Τα πολλαπλά στρώματα δεν είναι κατάλληλα για εσένα. Θα είναι σαν να πνίγεις το μικρό σου μέγεθος κάτω από ένα σωρό ρούχα. Αν θες να φορέσεις ένα oversized ρούχο, προτίμησε ένα κομμάτι κλειδί, όπως ένα υπερμέγεθες jacket, φορεμένο πάνω από κάτι πιο εφαρμοστό.

Το μακρύ παλτό

Όσο κι αν σου κάνει εντύπωση, το μακρύ παλτό μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι ψηλότερη. Απόδειξη; Η Kim Kardashian επιλέγει συχνά να το φοράει πάνω από στενές φούστες και φορέματα.

Και τα χαμηλά τακούνια κάνουν την διαφορά

Δεν χρειάζεται να βάλεις το πιο ψηλό παπούτσι που έχεις και α πονέσουν τα πόδια σου για να κερδίσεις πόντους ύψους. Και τα πιο χαμηλά block heels και kitten heels συμβάλλουν σε μια ισορροπημένη σιλουέτα.

Πηγή: bovary.gr