Η Παναγιώτα Βλαντή αγνώριστη με πολύ κοντά μαλλιά για τον νέο της ρόλο! (εικόνα)

Η Παναγιώτα Βλαντή αγνώριστη με πολύ κοντά μαλλιά για τον νέο της ρόλο! (εικόνα)
Η πάντα λαμπερή και όμορφη Παναγιώτα Βλαντή, φαίνεται πως πήρε την μεγάλη απόφαση κι έκοψε τα μαλλιά της κοντά.

Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός από τις 14 Φεβρουαρίου θα πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο «Εκπαιδεύοντας την Ρίτα» με τον Δάνη Κατρανίδη και για τις ανάγκες του νέου της ρόλου τόλμησε και υιοθέτησε ένα νέο hair style.

Tα τελευταία χρόνια την έχουμε συνηθίσει με τα μεσαίου μήκους καστανόξανθα μαλλιά της, όμως αυτή την φορά έκανε την έκπληξη. Στις επίσημες φωτογραφίες της παράστασης, την βλέπουμε με κοντό ανδρικό κούρεμα και ανοιχτά πλατινέ μαλλιά. Φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα” στο Θέατρο Πόλη και το στοιχείο που έκλεψε τις εντυπώσεις στις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της παράστασης, είναι τα μαλλιά της. Η ηθοποιός ποζάρει με πολύ κοντό pixie cut και φράντζα στο πλάι, στις φωταγραφίες με 60s και ρετρό αισθητική.

Η Παναγιώτα Βλαντή αγνώριστη με πολύ κοντά μαλλιά για τον νέο της ρόλο! (εικόνα)                                                    φωτογραφία: “Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα”

Τελικά έκανε την δραστική αλλαγή και αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της ή πρόκειται για μια απλή περούκα φτιαγμένη για τον ρόλο; Tο μόνο σίγουρο είναι πως και αυτό το look την πηγαίνει πολύ και της χαρίζει ένα διαφορετικό, κομψό και σοφιστικέ στιλ. Τα pixie κουρέματα είναι άλλωστε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά αυτήν την χρονιά και αν κι εσύ το σκέφτεσαι ίσως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις τα μαλλιά αλά Audrey Hepburn.

Η Παναγιώτα Βλαντή αγνώριστη με πολύ κοντά μαλλιά για τον νέο της ρόλο! (εικόνα)                                                       φωτογραφία: “Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα”

Πηγή: bovary.gr