Ιαματικός χυμός λιναρόσπορου για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας!

Ιαματικός χυμός λιναρόσπορου για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας!
Προσπαθείτε να ξεφορτωθείτε το επίμονο πρόβλημα της κυτταρίτιδας; Δοκιμάστε αυτόν το γευστικό και θρεπτικό χυμό από λιναρόσπορο!

Η κυτταρίτιδα είναι πρόβλημα που σχετίζεται με την ομορφιά του σώματός μας, καθώς σχηματίζονται στην επιφάνεια του δέρματος θρόμβοι λίπους που πτυχώνουν το δέρμα, προκαλώντας μια ακαλαίσθητη εικόνα. Ευτυχώς, μπορείτε να μειώσετε σημαντικά την όψη της κυτταρίτιδας, διατηρώντας απλώς μια ισορροπημένη διατροφή  και δοκιμάζοντας μερικές φυσικές θεραπείες. Ο ιαματικός χυμός λιναρόσπορου υπόσχεται να σας απαλλάξει από την κυτταρίτιδα, επαναφέροντας τη νεανική και υγιή όψη του δέρματός σας.

Είναι αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο στις γυναίκες. Στην πραγματικότητα, εκτιμάται ότι πάνω από 90% των γυναικών παγκοσμίως αντιμετωπίζουν αυτή την κατάσταση μετά από την εφηβεία.

Η εμφάνιση του επονομαζόμενου «φλοιού πορτοκαλιού» σχετίζεται με την περίσσεια λίπους στο σώμα. Είναι, ωστόσο, επίσης αποτέλεσμα ορμονικών ανισορροπιών και ενδεχομένως φανερώνει προβλήματα του λεμφικού συστήματος.

Αν και δεν αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία μας, πολλοί αναζητούν λύσεις για να τη ξεφορτωθούν. Ο κύριος λόγος είναι επειδή αισθάνονται ότι επηρεάζει πολύ την ομορφιά του δέρματός τους.

Στο σημερινό άρθρο, η πρότασή μας είναι ο ιαματικός χυμός λιναρόσπορου, που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα ομορφιάς, βελτιώνοντας παράλληλα την υγεία του δέρματος.

Μην ξεχάσετε να το δοκιμάσετε!

Ιαματικός χυμός από λιναρόσπορο για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας

Αυτός ο ιαματικός χυμός από λιναρόσπορο συνιστά μια φυσική θεραπεία που, λόγω των διουρητικών ιδιοτήτων του, αποτελεί δημοφιλές διαιτητικό συμπλήρωμα για την απώλεια βάρους και τη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας.

Ο λιναρόσπορος είναι υγιής πηγή βιταμινών, ανόργανων συστατικών και απαραίτητων λιπαρών οξέων των οποίων η απορρόφηση από τον οργανισμό προσφέρει πολλαπλά οφέλη στο δέρμα.

Τα υψηλά επίπεδα διαιτητικών που περιέχει συμβάλλουν στη βελτίωση της διαδικασίας πέψης των λιπαρών ουσιών. Προάγουν επίσης την αποβολή των περιττωμάτων, ενισχύοντας τη βέλτιστη λειτουργία του λεμφικού συστήματος.

Επιπλέον, η περιεκτικότητά του σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα προσφέρει αντιφλεγμονώδη δράση που μειώνει την κατακράτηση υγρών στους ιστούς του σώματος. Ο λιναρόσπορος περιέχει επίσης βιταμίνες Β και φολικό οξύ, τα οποία είναι απαραίτητα για τη διατήρηση ενός υγιούς, νεανικού και ενυδατωμένου δέρματος.Χάρη στα διουρητικά του αποτελέσματα, βοηθά επίσης στη μείωση των υποδόριων θρόμβων που σχηματίζονται στην επιφάνεια του δέρματος ως συνέπεια των περιττού λίπους ή της παχυσαρκίας. 

Πώς να ετοιμάσετε αυτόν τον ιαματικό χυμό λιναρόσπορου

ιαματικός χυμός λιναρόσπορου

Αυτή η φυσική θεραπεία με λιναρόσπορ είναι αρκετά εύκολη να παρασκευαστεί. Δεν θα σας στοιχίσει σχεδόν τίποτα, καθώς το μόνο που απαιτεί είναι τη χρήση σπόρων. Δεν απλώνετε το φάρμακο κατευθείαν στην πάσχουσα περιοχή, όπως κάνετε με άλλες θεραπείες της ίδιας πάθησης. Αντ ‘αυτού, το καταναλώνετε για να ενισχύσετε την αποβολή των περιττωμάτων.

Αν και αυτό το ρόφημα δεν αποτελεί θαυματουργή θεραπεία που θα εξαφανίσει το πρόβλημα εν μία νυκτί, ωστόσο, βελτιώνει τα αποτελέσματα που έχουν οι δίαιτες και όποιες άλλες θεραπείες εφαρμόζονται εξωτερικά.

ιαματικός χυμός λιναρόσπορου

Επιπλέον, αποτελεί φάρμακο με ελαφρώς αλκαλική και αντιφλεγμονώδη δράση, το οποίο, όταν το πιει κανείς, βελτιώνει την πέψη και τη λειτουργία του ανοσοποιητικου.

Συστατικά

  • 5 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο (50 γρ.)
  • 1 λίτρο νερό

Οδηγίες παρασκευής

  • Βράστε το νερό και μόλις βράσει, προσθέστε τον λιναρόσπορο.
  • Αφήστε το μείγμα σε χαμηλή φωτιά για 2 λεπτά. Αφού περάσουν δύο λεπτά, χύστε το σε γυάλινο βάζο.
  • Περιμένετε να κρυώσει το μείγμα και στη συνέχεια αρχίστε να το πίνετε.
  • Ιδανικά, μπορείτε να το ετοιμάσετε την προηγούμενη νύχτα, για να το αφήσετε να κρυώσει όλο το βράδυ.
  • Την επόμενη μέρα θα δείτε ένα παχύ ή ζελατινοειδές υγρό που περιέχει όλη τα οφέλη του λιναριού.

Τρόπος κατανάλωσης

  • Καταναλώστε μισό ποτήρι από το ρόφημα, 3 ή 4 φορές την ημέρα.
  • Προσπαθήστε να το πιείτε μισή ώρα πριν από κάθε κύριο γεύμα για να αποφύγετε την υπερφαγία κατά τη διάρκεια αυτών των γευμάτων.
  • Εάν αισθάνεστε πείνα μεταξύ των γευμάτων, μπορείτε να πιείτε ένα ή περισσότερα μισά φλυτζάνια αυτού του ποτού για να ελέγξετε την πείνα σας.
  • Πρέπει ιδανικά να καταναλώνετε αυτή τη θεραπεία για 10 συνεχόμενες ημέρες. Στη συνέχεια πρέπει να σταματήσετε για μία εβδομάδα πριν την ξεκινήσετε ξανά.

Αντενδείξεις

  • Αυτό το φαρμακευτικό ποτό από λιναρόσπορο μπορεί να επηρεάσει την απορρόφηση ορισμένων φαρμάκων. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ιατρικής αγωγής, συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν το πιείτε.
  • Αυτή η θεραπεία δεν συνιστάται εάν πάσχετε από κολίτιδα ή έχετε εντερικά προβλήματα, καθώς μπορεί να επιδεινώσει αυτές τις καταστάσεις.
  • Λόγω της περιεκτικότητάς της σε φυτοστερόλη, αυτό το ποτό δεν προτείνεται σε γυναίκες που πάσχουν από ενδομητρίωση.
  • Δεν πρέπει να καταναλώνετε περισσότερη από τη συνιστώμενη δοσολογία.

Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε αυτό το ιαματικό ρόφημα; Τώρα που ξέρετε πώς να το ετοιμάσετε στο σπίτι, εντάξτε το στη διατροφή σας και δείτε μόνοι σας πόσο καλό είναι στη μείωση της ακαλαίσθητης όψης που προκαλεί η κυτταρίτιδα στο δέρμα.

Πηγή: meygeia.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ