Βρήκαμε το πιο ωραίο φόρεμα για γάμους που ταιριάζει σε όλες!

Βρήκαμε το πιο ωραίο φόρεμα για γάμους που ταιριάζει σε όλες!

Ίσως πρέπει να το προσθέσετε στη γκαρνταρόμπα σας.

Ξέρετε πολύ καλά πως ένα φόρεμα για γάμους είναι σίγουρα ένα από τα πρώτα κομμάτια που θα σας χρειαστούν για τη νέα σεζόν, μιας και είναι αυτό που θα σας λύσει τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις. Μόλις ο καιρός φτιάχνει, αρχίζουν οι προσκλήσεις, και σίγουρα το πρόβλημα «τι να βάλω» είναι ένα από αυτά που σας χτυπούν την πόρτα έντονα.

Εμείς βρήκαμε ένα που θα σας αρέσει πολύ,  που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από την ηλικία και τον σωματότυπό της. Μάλιστα αν είστε τυχερή και οι προσκλήσεις που λαμβάνετε αυτή τη σεζόν δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, μπορείτε φυσικά να το φορέσετε ξανά και ξανά σε όποιον γάμο (ή γιατί όχι και βάφτιση) και αν δώσετε το παρών.

MANGO FOREMA, HOMEPAGE IMAGE

φόρεμα για γάμουςΕίναι Mango και έχει τέλειο χρώμα. Μάλιστα η γραμμή του υπόσχεται πως θα κρύψει κάθε ατέλεια, μιας και το πάνω μέρος του είναι μεν χαλαρό αλλά όχι φαρδύ, έχει μία νοητή ζώνη στη μέση, που σημαίνει ότι κολακεύει ιδιαίτερα τη σιλουέτα, ενώ το κάτω μέρος του είναι πλισέ και σε γραμμή άλφα, άρα ακόμα και αν έχετε κάποιους επιπλέον πόντους στην περιφέρεια, δε θα το καταλάβει κανείς. Το χρώμα του είναι τέλειο και ταιριάζει με αξεσουάρ ασημί, ή χρυσά αλλά ακόμα και με άλλα σε έντονο χρώμα, για εσάς που είστε τολμηρή και θέλετε να κάνετε ένα ενδιαφέρον mix ‘n’ match. Επιπλέον μπορείτε κάλλιστα να το φορέσετε τόσο με ψηλοτάκουνα, όσο και με flat παπούτσια, μιας και ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξετε να το συνδυάσετε, μπορεί να γίνει cocktail ή πολύ πιο επίσημο.

Να σας πούμε επίσης ότι κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ, άρα ακόμα και αν το φορέσετε μόνο αυτή τη σεζόν και μετά το «κρύψετε» στη ντουλάπα σας, είναι μία αγορά που δε θα έχετε μετανιώσει.

Πηγή: instyle.gr