Scrub για την κυτταρίτιδα, που μπορείς να το φτιάξεις μόνη σου!

Scrub για την κυτταρίτιδα, που μπορείς να το φτιάξεις μόνη σου!

Είμαστε πιο κοντά από ποτε στο καλοκαίρι και όλες οι γυναίκες κοιτάζουμε το σώμα μας στον καθρέφτη, να δουμε τι προλαβαίνουμε να σώσουμε από την την κυτταρίτιδά μας…

Αν μη τι άλλο, ως λαός είναι κάτι το οποίο μας «επισκέπτεται» εμάς τις Ελληνίδες. Γι΄αυτό βρήκαμε την πρόταση της Νικολέττας Ράλλη για ένα scrub κατά της κυτταρίτιδας, το οποίο μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας στο σπίτι σας και να το χρησιμοποιείτε εύκολα και γρήγορα στο ντους.

Στο σημείο αυτό να ξεχωρίσουμε όμως το εξής: Άλλο κυτταρίτιδα και άλλο χαλάρωση και ευτυχώς για πολλές από εμάς η κυτταρίτιδα είναι πιο εύκολο να υποχωρήσει από ότι η χαλάρωση και με αυτό θα ασχοληθούμε σε κάποιο άλλο post.

Επίσης δε χρειάζεται να επισημάνω ότι όσο και να τρίβετε τα μπουτακια σας με το scrub, αν δεν προσέχετε την διατροφή σας και αν δεν πίνετε παρά πολύ νερό, δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα.

IMG 8030

Scrub με καφέ, κατά της κυτταρίτιδας:

Θα χρειαστείτε:

Μια κούπα καφέ (ό, τι επιθυμείτε)

6 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας ή αμυγδαλέλαιο.

3 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη

1 άδειο βαζακι

*αν θέλετε για να μυρίζει ακόμα πιο όμορφα, μπορείτε να προσθέσετε 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο της αρεσκείας σας.

Τα ανακατεύουμε όλα μαζί πολύ καλά και τα τοποθετούμε στο βαζάκι μας.

Χρησιμοποιείτε κάθε φορά που κάνετε ντους. Ιδανικά τρίψτε πρώτα τα σημεία με κυτταρίτιδα, με ένα σκληρό σφουγγάρι, για να αιματωθεί η περιοχή πριν το scrub σας!

Πηγή: queen.gr