3 εντυπωσιακά τρικ για να βάφεις τα νύχια σου μόνη στο σπίτι!

3 εντυπωσιακά τρικ για να βάφεις τα νύχια σου μόνη στο σπίτι!

Το να βάφεις μόνη τα νύχια σου στο σπίτι, φαντάζει τέλεια ιδέα στην αρχή. Όταν όμως το κάνεις πράξη και τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως φανταζόσουν απογοητεύεσαι και στεναχωριέσαι.

Δεν χρειάζεται πια να ανησυχείς αφού σήμερα θα μάθεις 3 τρικ τα οποία θα σε βοηθήσουν κυρίως πρακτικά να πετύχεις τέλειο αποτέλεσμα στο μανικιούρ σου, που όλοι θα πιστεύουν ότι έχεις επισκεφτεί κάποιο nail salon.

1. Να αφήνεις πάντα στο τέλος τους αντίχειρες σου :

Mιας και καθώς βάφεις τα νύχια σου πάντα χρειάζονται μικρές διορθώσεις, άφησε για το τέλος τους αντίχειρες σου. Με αυτόν τον τρόπο και θα διορθώνεις τις αστοχίες και στο τέλος οι αντίχειρες σου θα είναι τέλεια βαμμένοι. Τι λές; Τέλειο;

 

2. Μην στεναχωριέσαι με το μανό που έχει μείνει γύρω από τα νύχια σου :

Aν τα έχεις βάψει το βράδυ και το μανό είναι παντού γύρω από νύχια σου, μην ανησυχείς. Άφησε τα νύχια σου να στεγνώσουν και το επόμενο πρωί κάνε ένα μπάνιο και όλο το περιττό χρώμα θα φύγει.

3. Βρες το δυνατό σου χέρι και άρχισε με αυτό :

To δεξί ή το αριστερό είναι το δυνατό σου χέρι και αυτό που χρησιμοποιείς πιο πολύ; Ε, με αυτό πάρε το μανό σου και βάψε τα νύχια του άλλου χεριού σου. Ο σταθερός ρυθμός που ήδη θα έχεις, θα σε βοηθήσει αρκετά για το άλλο χέρι σου που θεωρείται πιο αδύναμο!

Πηγή: followme.gr