Πες τέλος στη λιπαρότητα με αυτή την μάσκα που θα φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι!

Πες τέλος στη λιπαρότητα με αυτή την μάσκα που θα φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι!

Εδώ και αιώνες το λεμόνι θεωρείται ότι έχει θαυματουργικές καλλυντικές ιδιότητες εκτός από θεραπευτικές. Γεμάτο βιταμίνη C είναι η βάση για πάρα πολλά καλλυντικά και αρώματα της σύγχρονης κοσμετοποιίας.

Όμως, υπάρχει τρόπος να το χρησιμοποιήσουμε σπίτι μας χωρίς να ξοδέψουμε χρήματα ώστε να απαλλαγούμε από τη λιπαρότητα στο πρόσωπο.

Κάποια στιγμή στη ζωή τους όλες οι γυναίκες αποκτούν λιπαρή επιδερμίδα λόγω ορμονών. Αυτό συμβαίνει κατά τη διάρκεια της έμμηνου ρύσης, του ήλιου, της εγκυμοσύνης, λόγω του στρες ή απλά μπορεί να είναι θέμα γονιδίων.

Η λύση για να απαλλαγούμε από αυτήν κρύβεται στην κουζίνα μας, και προπάντων είναι εύκολη!

Πες τέλος στη λιπαρότητα με αυτή την μάσκα που θα φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι!

Πρόκειται για ένα μείγμα χυμού από αγγούρι και λεμόνι που το χρησιμοποιούσαν για να έχουν λαμπερή επιδερμίδα χωρίς σημάδια κούρασης.

Ανακατεύεις ίση ποσότητα χυμό λεμόνι και αγγούρι, και το απλώνεις στο πρόσωπο με ένα βαμβάκι. Αφήνεις για 15 λεπτά, ξεπλένεσαι και μετά χρησιμοποιείς μια απλή ενυδατική κρέμα καταπραϋντική τύπου bepanthol.

Έχει καλύτερα αποτελέσματα όταν η όλη διαδικασία γίνεται το βράδυ πριν τον ύπνο. Ενώ, με δυο τρεις επαναλήψεις την εβδομάδα το πρόσωπο γίνεται απαλό, χωρίς κοκκινίλες και σπυράκια, καθώς επίσης η λιπαρότητα περιορίζεται, για να μην είμαστε υπερβολικοί και πούμε ότι εξαφανίζεται!

Πες τέλος στη λιπαρότητα με αυτή την μάσκα που θα φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι!Πηγή: govastileto.gr