Κι όμως υπάρχει ένα φόρεμα που κολακεύει όλες τις γυναίκες!

Κι όμως υπάρχει ένα φόρεμα που κολακεύει όλες τις γυναίκες!

Δεν έχει σημασία αν είστε ψηλή, δεν έχει σημασία αν είστε αδύνατη, δεν έχει σημασία πώς είναι το σώμα σας γενικότερα. Υπάρχει ένα φόρεμα το οποίο κολακεύει όλες τις γυναίκες και ταιριάζει σε κάθε ηλικία και στιλ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάμε γι’ αυτό και σίγουρα θα το έχετε δει και εσείς και μπορεί να το έχετε ήδη στη γκαρνταρόμπα σας. Ο λόγος για το wrap dress, αυτή τη μοναδική σύλληψη της Diane Von Furstenberg που ήταν άλλωστε και η αιτία να γίνει τόσο διάσημη. Εκεί λοιπόν γύρω στο 1972 δημιούργησε το wrap dress και παρόλο που εδώ που τα λέμε δεν ήταν ακριβώς δική της ιδέα (από τα 1930s είχαμε δει τον συγκεκριμένο τύπο φορέματος από τη Schiaparelli και όχι μόνο) ήταν αυτή που χρησιμοποίησε το σωστό, ζέρσεϊ ύφασμα και το πιο κολακευτικό πατρόν. Έκανε λοιπόν το όνομά της συνώνυμο με αυτό το μοναδικό κομμάτι και φυσικά έπεισε όλες τις γυναίκες ότι τους ταιριάζει και ότι μπορούν να το φορέσουν σε κάθε περίσταση, και εδώ που τα λέμε δεν είχε καθόλου άδικο.

Το «μαγικό» στοιχείο που έχει αυτό το φόρεμα είναι ότι κλείνει σαν φάκελος ας πούμε με αποτέλεσμα να κολακεύει πολύ το μπούστο, τη μέση και να αφαιρεί πόντους από την περιφέρεια. Από αυτά και μόνο καταλαβαίνετε πόσο κομψό είναι το αποτέλεσμα αν επιλέξετε ένα wrap dress. Μπορείτε επιπλέον να το βρείτε σε αμέτρητες εκδοχές, μακρύ, κοντό, μονόχρωμο ή εμπριμέ, ενώ ανάλογα με το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο, μπορείτε να το φορέσετε σε casual ή πιο formal περιστάσεις. Σας προτείνουμε μία φορά στη ζωή σας να επενδύσετε σε ένα με την υπογραφή της Diane Von Furstenberg, καθώς είναι ένα πραγματικά ουδέτερο και κλασικό κομμάτι, αλλά μπορείτε να αγοράσετε ακόμα περισσότερα από πιο οικονομικά brands και να τα φοράτε κάθε μέρα. Εμείς επιλέξαμε μερικά από τα αγαπημένα μας για να σας βοηθήσουμε να κάνετε και εσείς τη σωστή επιλογή.

Κι όμως υπάρχει ένα φόρεμα που κολακεύει όλες τις γυναίκες!

 

wrap dress zara rige

 

wrap dress mango

 

wrap dress poua hm

 

wrap dress bsb

Πηγή: instyle.gr