Το διατροφικό μυστικό της Βίκυς Χατζηβασιλείου!

Το διατροφικό μυστικό της Βίκυς Χατζηβασιλείου!

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Πάμε Πακέτο,Βίκυ Χατζηβασιλείου, έχει ένα εντυπωσιακό καλλίγραμμο σώμα. Το μυστικό της είναι η σωστή και ισορροπημένη διατροφή και φυσικά η γυμναστική. Το περπάτημα, αλλά και το beach volley είναι οι αγαπημένες της αθλητικές δραστηριότητες που την κρατούν πάντα σε φόρμα.

Από τη διατροφή της έχει βγάλει εντελώς τα αναψυκτικά –προτιμά να φτιάχνει μόνη της σόδα με φρέσκο λάιμ–, έχει μειώσει πολύ τη ζάχαρη και αποφεύγει τα προϊόντα με γλουτένη. «Προτιμώ τα φυτικά γλυκαντικά, όπως είναι το σιρόπι αγαύης, που είναι ένας κάκτος του Μεξικού και ο καθένας μπορεί να το βρει σε ένα κατάστημα με βιολογικά προϊόντα. Γενικότερα, οτιδήποτε είναι τεχνητό και προϊόν εργαστηρίου θα πρέπει να το αποφεύγουμε. Με μια γενική φράση θα έλεγα πως είναι προτιμότερο να προτιμάς ό,τι πωλείται στον πάγκο της λαϊκής (φρέσκα φρούτα και λαχανικά) παρά στα ράφια του σούπερ μάρκετ» έχει δηλώσει στο People.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Πηγή: peoplegreece.com