Τι είδους μητέρα γίνεται κάθε γυναίκα ανάλογα με το ζώδιό της

Τι είδους μητέρα γίνεται κάθε γυναίκα ανάλογα με το ζώδιό της

Στοργική, συμπονετική, μια μαμά που δεν διστάζει να λερωθεί ή κάποια που βάζει αυστηρά όρια και κανόνες; Τι είδους μητέρα θα γίνετε ή είστε, ανάλογα με το ζώδιό σας.

Ας το παραδεχτούμε: ο ρόλος της μητρότητας μπορεί να είναι ένα από τα πιο αποθαρρυντικά αλλά και πιο καλά αμειβόμενα καθήκοντα της ζωής. Μπορεί η αστρολογία να σας βοηθήσει να ρίξετε μια ματιά στις δυσκολίες και τις προκλήσεις σας ως μητέρα; Ναι, σίγουρα μπορεί.

Δείτε τι είδους μητέρα θα είστε ανάλογα με το ζώδιό σας:

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
Είσαι η σούπερ αθλητική μητέρα. Είται πρόκειται για ποδόσφαιρο, είτε για κολύμπι, σας αρέσει να πανηγυρίζετε για την ομάδα του παιδιού σας, να κλωτσάτε μια μπάλα στο πάρκο ή να βγάζετε μαζί βόλτα τον σκύλο. Η ανεξάντλητη ενέργειά σας, σας επιτρέπει να κρατάτε το ρυθμό και να προκαλείτε το παιδί σας να γίνει το καλύτερο που μπορεί.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Ως ζώδιο της γης, δεν σας πειράζει να λερώσετε τα χέρια σας. Το σκάψιμο στον κήπο, η δημιουργία ενός κάστρου στην άμμο ή η συλλογή λουλουδιών με τον παιδί σας δημιουργεί δυνατούς δεσμούς και όμορφες αναμνήσεις. Η μέγιστη επιθυμία σας είναι να παρέχετε μια σταθερή ζωή στο σπίτι με συναισθηματικς ασφάλεια.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Σας αρέσει να επικοινωνείτε, σας αρέσει να λέτε ιστορίες το βράδυ λίγο πριν τον ύπνο και να ενθαρρύνετε το παιδί σας να εκφράζει τις προσωπικές σκέψεις και τα συναισθήματά του. Διδάσκετε στο παιδί σας να είναι πολυλογάς, φιλικό και δημοφιλές κάνοντάς τα ψυχή της παρέας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Είστε από φυσικού σας μητέρα και λάμπετε στον σημαντικότερο ρόλο της ζωής. Έχοντας διαρκώς κατά νου την φροντίδα και την αγάπη, κάνετε τις καλύτερες αγκαλιές και μαγειρεύετε γευστικά δείπνα. Ήρεμη και καταπραϋντική σε μια κρίση, το παιδί σας ξέρει πως έχει κάποιον να του καλύπτει τα νώτα.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)
Με μια αιώνια παιδική αθωότητα, καταλαβαίνετε τις ανάγκες ενός παιδιού και παρέχετε πολλές δραστηριότητες διασκέδασης, με παιχνίδια και πολλά γέλια. Το σπίτι σας είναι ένα κέντρο παιχνιδιού όπου όλοι οι γείτονες είναι ευπρόσδεκτοι. Το παιδί σας υιοθετεί την αίσθηση της υποκριτικής από εσάς και συχνά είναι πολύ δημιουργικό και άνετο στη σκηνή.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Είστε ο φθόνος των άλλων μαμάδων καθώς χειρίζεστε όλες τις προκλήσεις της μητρότητας καλύτερα από τους περισσότερους. Ένα σπουδαίο πρότυπο, είναι πολύ πιθανό να γίνετε και πρόεδρος του συλλόγου γονέων. Οι προσδοκίες σας είναι υψηλές και το παιδί σας ανταπεξέρχεται στις προκλήσεις, καθιστώντας σας περήφανους για τα εξαιρετικά επιτεύγματά τους.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Η δημιουργία ενός αρμονικού, ειρηνικού σπιτιού είναι ύψιστης σημασίας και το παιδί σας μεγαλώνει εκτιμώντας την σημασία της δικαιοσύνης και της ισότητας. Το καλό γούστο στο φαγητό και η τέχνη της γοητείας είναι στοιχεία που θα κληρονομήσει από εσάς. Συχνά καλείστε να διευθετείται τις αδερφικές διαφωνίες γιατί είστε ο τέλειος διαμεσολαβητής.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)
Αγαπάτε το παιδί σας με κάθε κύτταρο του οργανισμού σας και είστε εξαιρετικά προστατευτικοί, κάνοντας τα πάντα για να βεβαιωθείτε πως η οικογένειά σας είναι καλά φροντισμένη και ασφαλής. Το όχι σημαίνει όχι και μόλις αποφασίσετε κάτι, τίποτα δε θα σας πείσει να αγοράσετε αυτό το επιπλέον παιχνίδι που θέλει ή το γλειφιτζούρι.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου) 
Η αισιόδοξη στάση σας διδάσκει στο παιδί σας πως η ζωή είναι μια χώρα των θαυμάτων, όπου μπορούν να επιτύχουν οτιδήποτε βάλουν στο μυαλό τους. Η αγάπη σας για τη ζωή, οδηγεί σε πολλές περιπέτειες και ταξιδεύετε για να ζήσετε διαφορετικούς πολιτισμούς ενώ ακόμη και μια εκδρομή στο χωριό για να δείτε τους παππούδες, σας ενθουσιάζει. Η σημασία της εντιμότητας είναι πολύτιμη στο σπίτι σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Δεσμευμένη να είστε η καλύτερη μαμά που μπορείτε, ανήκετε στο ζώδιο που είναι πιθανότερο να υποφέρει από τις μητρικές ενοχές. Ορίζετε σαφείς κανόνες και όρια έτσι ώστε το παιδί σας να είναι σίγουρο πάντα για το τι να περιμένει. Αποτελεσματική και αφοσιωμένη, θέλετε να δίνετε το καλό παράδειγμα. Κι αυτό ακριβώς κάνετε.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
«Το έκανα με το δικό μου τρόπο». Αυτή η φράση σας εκφράζει ως μητέρα επειδή δεν φοβάστε να κάνετε πράγματα με το δικό σας μοναδικό μητρικό ύφος. Δεν ενδιαφέρεστε για το τι σκέφτονται οι άλλες μαμάδες, εσείς λειτουργείτε με το δικό σας τρόπο. Ενθαρρύνετε την καλοσύνη προς τον συνάνθρωπο και δημιουργείτε μια πραγματική φιλία με το παιδί σας, όταν ενηλικιωθεί.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Ευγενής, συμπονετική και ευαίσθητη, ποιος δεν θα σας ήθελε για μαμά του; Η φαντασία σας δημιουργεί μια ονειρεμένη παιδική ηλικία που είναι 100% υποστηρικτική για τα πιο άγρια όνειρα του παιδιού σας. Το σπίτι σας είναι γεμάτο με κατοικίδια ζώα και το μικρό σας ξέρει πολύ καλά πόσο πολύ ότι το αγαπάτε.

Πηγή:  iefimerida.gr