Κίτρινο

Αυτές είναι οι τάσεις του καλοκαιριού στο μανικιούρ!Ένα από τα trend για το καλοκαίρι είναι το κίτρινο χρώμα. Σε πιο παστέλ για όσες αγαπούν τα διακριτικά μανικιούρ, αλλά και σε πιο έντονους τόνους για τις τολμηρές. Είναι φρέσκο, χαρούμενο και καλοκαιρινό χρώμα. Θα δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακό σε συνδυασμό με το μαύρισμά σας!

Άσπρο

Αυτές είναι οι τάσεις του καλοκαιριού στο μανικιούρ!Το λευκό είναι για ακόμα μια σεζόν, το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα. Για να διαφοροποιηθεί από την απλή εκδοχή του μπορεί να συνδυαστεί με μερικά διακριτικά summery σχέδια. Με ή χωρίς λεπτομέρειες, είναι μια safe -all time classic επιλογή.

Μοβ

Αυτές είναι οι τάσεις του καλοκαιριού στο μανικιούρ!Ένα χρώμα που θα επικρατήσει το φετινό καλοκαίρι είναι το μοβ. Είτε σε πιο απαλούς είτε σε πιο βιολετί τόνους, ανάλογα με τα χρώματα και τις προτιμήσεις σας, είναι μια πολύ funky επιλογή.

Μπλέ

Αυτές είναι οι τάσεις του καλοκαιριού στο μανικιούρ!Tο μπλε είναι και φέτος ένα από τα πιο up to date χρώματα. Αν είναι απαλός ο τόνος του, συνδυάζεται τέλεια με πιο ποπ σχέδια. Αν είναι πιο έντονος, μπορεί να ταιριάξει άψογα με λευκές λεπτομέρειες.

Mix & match

Αυτές είναι οι τάσεις του καλοκαιριού στο μανικιούρ!Συνδυάστε ένα κλασικό χρώμα όπως το μαύρο με μία ανοιχτή ή φλούο απόχρωση και αρκετά boho σχέδια και αποκτήστε ένα από τα πιο hot μανικιούρ του καλοκαιριού.

Πηγή:peoplegreece.com