Η Τατιάνα Στεφανίδου φόρεσε το χρώμα της σεζόν!

Η Τατιάνα Στεφανίδου φόρεσε το χρώμα της σεζόν!

Πολλές φορές σας έχουμε μιλήσει για τα χρώματα της σεζόν. Και αυτή τη χρονιά δεν είναι άλλο από το κίτρινο σε όλες του τις αποχρώσεις: από το παστέλ μέχρι το έντονο καναρινί και το φλούο.

Μάλιστα η διάσημη blogger με εκατομμύρια followers στο Instagram,  Man Repeller ανακύρηξε το φωτεινό χαρούμενο χρώμα ως το επόμενο μεγάλο trend. Celebrities και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχουν ήδη ξεκινήσει από τις αρχές της χρονιάς να το προτιμούν για τις εμφανίσεις τους όπως η Camila Coelho, η Amal Clooney, η Sarah Paulson αλλά και οι δικές μας Τατιάνα Στεφανίδου και Ζέτα Μακρυπούλια.

Σύμφωνα μάλιστα με τους influencers το κίτρινο απευθύνεται στις αυθόρμητες, cool γυναίκες που καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν χωρίς να κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Που τους αρέσει να τις προσέχουν χωρίς απαραίτητα να το επιδιώκουν. Και το καλό είναι ότι ανάλογα με τη διάθεση μπορείτε να επιλέξετε και διαφορετική απόχρωση: αισθάνεστε πιο μυστηριώδης; Φορέστε καναρινί.  Είστε σε πιο ρομαντική διάθεση; Προτιμήστε ένα πιο απαλό παστέλ. Θέλετε να τραβήξετε όλα τα φώτα πάνω σας; Δώστε μια ευκαιρία στο neon.

 Σε περίπτωση μάλιστα που θέλετε να ενσωματώσετε το κίτρινο στην γκαρνταρόμπα σας αλλά δεν ξέρετε πώς να το φορέσετε εμείς βρήκαμε κάποιες από τις celebrities που έχουν ήδη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο κίτρινο για τις εμφανίσεις τους με πολύ θετικά αποτελέσματα.

Καλεσμένη σε γάμο χθες βράδυ με σκέψεις πολλές και ουσιαστικές. Η σημαντικότερη επιτυχία του ανθρώπου είναι η οικογένεια. Όχι μόνο με την παραδοσιακή και κοινωνικά αποδεχτή μορφή της. Η οικογένεια μεταξύ ανθρώπων που έχουν χτίσει αληθινή ανιδιοτελή αγάπη μεταξύ τους. Αυτό είναι το πραγματικό λιμάνι της ζωής, μέσα στο οποίο επιβιώνει κανείς από κάθε φουρτούνα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις

 

Πηγή:instyle.gr