9 απίστευτοι τρόποι για να αξιοποιήσεις τις κρεμάστρες που δεν χρειάζεσαι!

9 απίστευτοι τρόποι για να αξιοποιήσεις τις κρεμάστρες που δεν χρειάζεσαι!

Στη ντουλάπα μας συνήθως επικρατεί χάος.

Ρούχα, τσάντες, παπούτσια και πολλές αχρησιμοποίητες κρεμάστρεςΠλαστικές, ξύλινες, συρμάτινες, πολλές από αυτές περισσεύουν και δεν έχουμε τι να τις κάνουμε.

Όμως, οι κρεμάστρες δεν είναι μόνο για τις ντουλάπες.Έχουν πολλές άλλες χρήσεις στο σπίτι που θα σου λύσουν τα χέρια. Μπορείς να κρεμάσεις φωτογραφίες ή έργα τέχνης. Κρέμασέ τες στον τοίχο και με μερικά κλιπς ή μανταλάκια πιάσε χαρτάκια, φωτογραφίες και ότι άλλο θες.

Shutterstock

Αν δεν έχεις χώρο αποθήκευσης, μπορείς να κρεμάσεις βιβλία, εφημερίδες και περιοδικά στον τοίχο. Απλά τοποθετείς το βιβλίο ανάμεσα στην κρεμάστρα.

Shutterstock

Φυσικά κάνουν και για την κουζίνα. Μπορείς να κόψεις την κρεμάστρα και να περάσεις μέσα το ρολό χαρτί κουζίνας, λαδόκολλα, αλουμινόχαρτο και άλλα τέτοια. Κρέμασέ την στον τοίχο της κουζίνας κοντά στον νεροχύτη ή στα ντουλάπια.

Στο μπάνιο μπορείς να εξοικονομήσεις χώρο, κρεμώντας τις πετσέτες σου, ειδικά αν δεν έχεις πιαστράκια. Τοποθέτησέ τες δίπλα στον νιπτήρα.

Στο χωλ, μόλις μπεις στο σπίτι, μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις για να κρεμάς μικρά αξεσουάρ, μαντήλια, μικρές τσάντες κτλ. 

Επίσης, οι κρεμάστρες μπορούν να κρατήσουν τα κοσμήματά σου, καθώς δεν είναι βαριά. Μπορείς να τις βάλεις στο υπνοδωμάτιο σου. Ακόμη, μπορείς να κρεμάσεις μια θήκη για να αποθηκεύεις αντικείμενα, όπως αυτές που κρεμάμε στο μπάνιο. Εκεί μπορείς να κρατάς ό,τι θες. Από ραφτικά μέχρι γραφική ύλη.

Αν έχεις φυτά και βότανα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια κρεμάστρα για να τα αποξηράνεις. Πιάσε τις άκρες των βοτάνων και κρέμασε τα κάπου δροσερά και ξηρά.

 Πηγή: bovary.gr
Close