Ο θρησκευτικός γάμος της Ιωάννας Μπούκη και του Αντώνη Σρόιτερ! (εικόνες)

Ο θρησκευτικός γάμος της Ιωάννας Μπούκη και του Αντώνη Σρόιτερ! (εικόνες)

Η Ιωάννα Μπούκη και ο Αντώνης Σρόιτερ ενώνουν ξανά τις ζωές τους. Αυτή τη φορα, με θρησκευτικό γάμο. Πριν από λίγη ώρα έφτασαν στην εκκλησία στο κτήμα που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος.

Μάλιστα, το ζευγάρι θα βαφτίσει και την κόρη του όπως σας είχαμε ενημερώσει. Η Ιωάννα έφτασε στην εκκλησία με ένα υπέροχο νυφικό, πολύ θηλυκό αλλά και ρομαντικό, Celia Kritharioti.

Η περήφανη σύζυγος και μητέρα των παιδιών του δημοσιογράφου είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό στην κάμερα του Happy Day για τον θρησκευτικό τους γάμο, αλλά και τη βάφτιση της δεύτερης κόρης τους.

«Είναι όλα έτοιμα, τώρα φροντίζω τις τελευταίες λεπτομέρειες. Βασικά η Παυλίνα βαφτίζεται, η δεύτερή μας κόρη, η οποία μπαίνει πια και επίσημα στο δρόμο του Θεού και με αφορμή αυτό είπαμε και εμείς να πάρουμε την ευλογία του, γιατί καταλαβαίνεις ότι μετά από 7 χρόνια γάμου δεν θα αλλάξει κάτι. Είμαστε παντρεμένοι με πολιτικό οπότε τώρα θέλουμε να πάρουμε την ευλογία του Θεού που νομίζω ότι είναι πολύ εντυπωσιακό. Δε θα ‘ναι παραδοσιακός, νομίζω τίποτα παραδοσιακό δε θα έχει αυτός ο γάμος, είναι λίγο πρωτοπόρος, νεανικός έτσι μοντέρνος. Είναι πάρα πολύ κλειστός, θα είναι μόνο οικογένειες και μετά θα κάνουμε ένα πάρτι για τους φίλους μας, μετά από μερικές μέρες εδώ στην Αθήνα».

Όσον αφορά τις κόρες της, είπε: «Είναι δύο χρονών, κλαίει, χτυπιέται δεν της αρέσει καθόλου, δεν έμοιασε στη μαμά της. Μάλλον έμοιασε στον μπαμπά της που δεν του αρέσουν όλα αυτά. Η μεγάλη εντάξει είναι λίγο πιο κοντά σε ΄μένα, της αρέσει, περιμένει πώς και πώς να ντυθεί ”παραμυθάκι”, γιατί ”παραμυθάκι” λέει ότι θα ντυθεί, αλλά νομίζω ότι εκείνη τη μέρα όπως όλα τα μωρά θα κλάψει και αυτή. Δε θα το θέλαμε, αλλά νομίζω θα έχουμε μία μάχη με τον παππά.»

Ο θρησκευτικός γάμος της Ιωάννας Μπούκη και του Αντώνη Σρόιτερ! (εικόνες)Ο θρησκευτικός γάμος της Ιωάννας Μπούκη και του Αντώνη Σρόιτερ! (εικόνες)Ο θρησκευτικός γάμος της Ιωάννας Μπούκη και του Αντώνη Σρόιτερ! (εικόνες)Ο θρησκευτικός γάμος της Ιωάννας Μπούκη και του Αντώνη Σρόιτερ! (εικόνες)Ο θρησκευτικός γάμος της Ιωάννας Μπούκη και του Αντώνη Σρόιτερ! (εικόνες)Πηγή: peoplegreece.com

Close