Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και το νέο look της Κατερίνας Καινούργιου το αποδεικνύει

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και το νέο look της Κατερίνας Καινούργιου το αποδεικνύει

Η Κατερίνα Καινούργιου και οι αλλαγές στην εμφάνιση δεν πάνε μαζί. Από όταν τη γνωρίσαμε, μέχρι σήμερα, η ίδια διατηρεί το ίδιο, απαράλλακτο look, με μακριά πλατινέ μαλλιά και πολύ έντονο μακιγιάζ. Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, ούτε η πρόσφατη αλλαγή της είναι μεγάλη, αλλά τουλάχιστον διαφέρει κάπως από το «συνηθισμένο».

baby blonde, το νέο look της Κατερίνας ΚαινούργιουΓιατί αυτή τη φορά η Κατερίνα αποφάσισε να κόψει αφέλειες – εκείνες τις μακριές, ανέμελες, γαλλικές αφέλειες και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Η κλασική της επίσκεψη στον αγαπημένο της hair stylist, Μάνο Κοψαχείλη, δεν θα μπορούσε φυσικά να μην περιλαμβάνει και ανανέωση στο χρώμα των μαλλιών της, ώστε να είναι λαμπερό κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

Το νέο look της Κατερίνας Καινούργιου

Στο παρελθόν πάντως, η ίδια έχει αναρτήσει πολλές φορές φωτογραφίες της με περούκες, με αυστηρά καρέ και σκούρες αποχρώσεις, αλλαγές που όμως δεν έχει τολμήσει ποτέ στην πραγματικότητα. Εμείς πάντως θα θέλαμε να την βλέπουμε να πειραματίζεται περισσότερο με τα μαλλιά και την εμφάνισή της γενικότερα, αφού όπως φαίνεται, οι αλλαγές –ακόμα και οι μικρές- της πηγαίνουν πολύ.


Πηγή: instyle.gr