Respect Αθηναΐς Νέγκα: Η αρετουσάριστη φωτογραφία με μαγιό, η κυτταρίτιδα και το μήνυμα της παρουσιάστριας

Respect Αθηναΐς Νέγκα: Η αρετουσάριστη φωτογραφία με μαγιό, η κυτταρίτιδα και το μήνυμα της παρουσιάστριας

Η Αθηναΐς Νέγκα με τις κόρες της και το σύζυγό της περνούν χαλαρές στιγμές στις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Σκόπελο. Η παρουσιάστρια η οποία ποτέ δε «μασάει τα λόγια της» και δεν βάζει περιτύλιγμα στην πραγματικότητα για ακόμα μια φορά μας αιφνιδίασε ευχάριστα με την ανάρτησή της.

Η Αθηναΐς ανήρτησε μια φωτογραφία με μαγιό και αγκαλιά την μόλις 6 μηνών κορούλα της θέλοντας να δείξει στους followers της αλλά και στις νέες μανούλες πως δεν πρέπει να αγχώνονται με το κορμί τους ούτε να νιώθουν αμήχανα με την εμφάνισή τους.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως έχει κυτταρίτιδα πως η κοιλιά της δεν είναι επίπεδη και πως αν και διακοπές είναι ταλαιπωρημένη επειδή την τσίμπησε μια σφίγγα και είναι αλλεργική. Η Αθηναΐς με το καυστικό της χιούμορ πέρασε για ακόμα μια φορά το δικό της μήνυμα ενώ παράλληλα δήλωσε και την ηλικία της, βάζοντάς την σε ένα από τα hashtags της ανάρτησης.

«Εδώ βλέπετε έναν φοίνικα, δυο δέντρα, λίγη κυτταρίτιδα (δε βαριέσαι) εμένα, το μωρό και μια κοιλιά που και να την ρουφήξω πλέον δεν δείχνει καλύτερη. Δεν θα πω πως είμαι σούπερ περήφανη, θέλω να βελτιώσω κ να συμμαζέψω ο τι μπορώ κ ο τι μαζεύεται ,προς το παρόν όμως είμαι έτσι επίσης με δάγκωσε σφήκα χθες. Καταπληκτική στιγμή. έχουν πρηστεί τα μάτια μου από την αλλεργία. πόνος! «Φανταστικές» διακοπές. υπολογίζω μέχρι το απόγευμα να αποκτήσω σούπερ δυνάμεις! #postpregnancybody#44yearsoldmom #iloveskopelos», έγραψε η παρουσιάστρια λαμβάνοντας χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια αγάπης και υποστήριξης.

εδω βλέπετε έναν φοίνικα,δυο δέντρα,λίγη κυτταρίτιδα (δε βαριέσαι) εμενα,το μωρό και μια κοιλια που και να την ρουφήξω πλέον δεν δείχνει καλύτερη. δεν θα πω πως ειμαι σούπερ περήφανη ,θελω να βελτιωσω κ να συμμαζέψω ο τι μπορώ κ ο τι μαζεύεται ,προς το παρόν ομως ειμαι ετσι επισης με δάγκωσε σφήκα χθες .καταπληκτικη στιγμή .εχουν πρηστεί τα μάτια μου απο την αλλεργία .πονος ! «φανταστικές» διακοπές.υπολογιζω μεχρι το απόγευμα να αποκτήσω σούπερ δυνάμεις! #postpregnancybody #44yearsoldmom #iloveskopelos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ athinaisnega στις

Πηγή: peoplegreece.com