Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η φωτογραφία που κατέβασε από το instagram μετά την σφοδρή επίθεση που δέχτηκε

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η φωτογραφία που κατέβασε από το instagram μετά την σφοδρή επίθεση που δέχτηκε

Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη. Ναι, η γνωστή παρουσιάστρια δέχτηκε σφοδρή επίθεση από δεκάδες, εκατοντάδες άτομα που την ακολουθούν, με αφορμή μία φωτογραφία που ανέβασε στο instagram την Δευτέρα, ανήμερα της Εθνικής τραγωδίας, όπου και την βλέπαμε να ποζάρει, αγνατεύοντας το Σούνιο με ένα κατακόκκινο μπικίνι!

Αυτή η φωτό ,λοιπόν, της Ελένης, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μιας και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να εξαπολύσουν δριμεία κριτική στη παρουσιάστρια, κατηγορώντας την, λίγο-πολύ πως είναι στο… κόσμο της, πως δεν τη νοιάζει και δεν την «ακουμπά» τίποτα και πολλά, πολλά άλλα, που μου είναι δύσκολο να σου τα μεταφέρω λατρεμένη… Σχόλια καθόλου τιμητικά και κολακευτικά για τη νοοτροπία της, το τρόπο ζωής της, τη καριέρα της…

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η φωτογραφία που κατέβασε από το instagram μετά την σφοδρή επίθεση που δέχτηκε

Σχόλια τα οποία πήραν τέτοιες διαστάσεις, που ανάγκασαν την Ελένη να μπει στο λογαριασμό της στο instagram και να κατεβάσει την παραπάνω φωτογραφία και να αφήσει ως πιο πρόσφατη ανάρτησή της, ένα πορτρέτο της, το οποίο και είχε «ανέβει» πριν από έξι μέρες!

Ωστόσο, η συγκεκριμένη φωτογραφία με την οποία έγινε «πόλεμος» στα social-media, ήταν μία ανάρτηση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη πολύ-πολύ νωρίτερα από τις μαύρες ώρες που ζήσαμε το απόγευμα της Δευτέρας.

Όταν η Ελένη πόζαρε στο φακό και μοιραζόταν τη συγκεκριμένη στιγμή μαζί μας, ήταν Δευτέρα μεσημεράκι και κανείς δεν γνώριζε, κανείς δεν φανταζόταν το κακό που θ ΄ακολουθούσε.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή απολαμβάναμε την Ελλάδα του ήλιου, της θάλασσας, της χαράς και όχι την Ελλάδα του θρήνου, της συμφοράς, της απόγνωσης, της απόλυτης καταστροφής.

Γιατί, εντάξει όλοι έχουμε το δικαίωμα της άποψης, όλοι μπορούμε να ασκήσουμε αυστηρή κριτική σε ένα δημόσιο πρόσωπο, σε ένα πρόσωπο που εκτείθεται, όμως, είναι άδικο να του χρεώνουμε πράγματα που δεν ισχύουν.

Από την άλλη μεριά, πολλοί έσπευσαν επίσης να… κρεμάσουν την Ελένη Μενεγάκη στο Σύνταγμα, γιατί δεν έχει φροντίσει τόσες ημέρες να γράψει κάτι στο προσωπικό της λογαριασμό στα social-media, για όλη αυτή τη ΦΡΙΚΗ που έχει γίνει η καθημερινότητά μας. Για όλο αυτό το ΠΟΝΟ…

Πρώτον κανείς δεν μπορεί ν ΄αναγκάσει κανέναν να τοποθετηθεί δημόσια για τίποτα, πόσο μάλλον, όταν έχει να κάνει με μία ΤΡΑΓΩΔΙΑ και δεύτερον;

Η Ελένη Μενεγάκη δεν τοποθετείται δημόσια για ΤΙΠΟΤΑ, ΠΟΤΕ… Είναι αυτή η φιλοσοφία της. Είναι η στάση ζωής της… Η Ελένη Μενεγάκη δεν μιλά ποτέ στο κόσμο για τίποτα άλλο, εκτός από τα θέματα που αφορούν στην εκπομπή της και γενικότερα έχουν να κάνουν με όλο αυτό το life-style μέσα στο οποίο ζει…

Με άλλα λόγια η Ελένη μοιράζεται με το κόσμο μόνο τα θέματα της… χρυσόσκονης. Ποτέ δεν έχει θελήσει να πάρει θέση είτε μέσα από την εκπομπή της, είτε μέσα από τα μέσα μαζικής δικτύωσης για πράγματα, πρόσωπα, καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τη… κανονική ζωή.

Η Ελένη προτιμά να κρατά τις απόψεις της, τα πιστεύω της, την ματιά που έχει για την αληθινή ζωή μόνο για ΄κείνη και για τους δικούς της ανθρώπους, για τους φίλους της…

Και η αλήθεια είναι πως κανείς δεν θα μπορούσε να την αναγκάσει να τοποθετηθεί με το ζόρι δημόσια. Γιατί κι αυτό να το έκανε, πάλι θα… τ ΄άκουγε!

Και γιατί σου το λέω αυτό; Γιατί υπάρχουν κι όλοι εκείνοι που πιστεύουν από την άλλη μεριά, πως όλοι οι εγχώριοι σταρ και όλοι οι… ανθυποστάρ, φροντίζουν να … ευαισθητοποιούνται δημοσίως, μόνο για λόγους προβολής και διαφήμισης.

Οπότε; Οπότε ας μην σπεύδουμε να βγάλουμε συμπεράσματα κι ας μην πυροβολούμε τους διπλανούς μας με τέτοια ευκολία.

Ας πράττει ο καθένας απ ΄όλους εμάς, ότι πιστεύει πως είναι καλύτερο για τον ίδιο του τον εαυτό και μόνο γι ΄αυτόν!

Της Νάνσυς Νικολαϊδου

Πηγή: tlife.gr