10 πράγματα που δεν πρέπει να τοποθετείς στον πάγκο του μπάνιου -Πού μπορείς να τα αποθηκεύσεις

10 πράγματα που δεν πρέπει να τοποθετείς στον πάγκο του μπάνιου -Πού μπορείς να τα αποθηκεύσεις
Το μπάνιο μιας γυναίκας είναι ο μικρόκοσμός της.

Εκεί κάνει το χαλαρωτικό της μπάνιο, ετοιμάζεται, βάφεται, κρατάει πολλά πράγματά της κτλ.

Ο πάγκος του νιπτήρα μας, είτε μικρός είτε μεγάλος, είναι γεμάτος από προσωπικά αντικείμενα ομορφιάς και φροντίδας.

Δυστυχώς, δεν έχουμε πολύ χώρο για να τα βάλουμε όλα εκεί!

Ψάχνουμε να βρούμε χώρο ώστε όλα να είναι όμορφα τακτοποιημένα και να μην τα στριμώχνουμε, ασχημαίνοντας την εικόνα του μπάνιου μας.

Γι’ αυτό ψάξαμε και βρήκαμε μερικές ιδέες για το πού μπορείς να τοποθετείς τα προσωπικά σου πράγματα αν δεν σου φτάνει ο χώρος του πάγκου του νιπτήρα σου.

1. Καλλυντικά

Μπορείς να αγοράσεις θήκες για καλλυντικά και να τις κρεμάσεις στον τοίχο. Μπορείς να βρεις και με μαγνητάκια. Είναι οικονομικά και μοντέρνα αλλά και πολύ πρακτικά. Μπορείς να τα κρεμάσεις η να τα βάλεις μέσα σε συρτάρι για οικονομία χώρου.

Shutterstock


2. Βερνίκια νυχιών

Θες να κρατάς και να βλέπεις όλα σου τα βερνίκια μαζί; Αγόρασε μια ραφιέρα, που είναι οικονομική και μπορείς να τοποθετήσεις στη σειρά όλα τα χρώματα. Θα δώσεις και μια ωραία διακόσμηση στον χώρο.

shutterstock


3. Προϊόντα μαλλιών

Πάρε ένα καροτσάκι με πολλά επίπεδα για να τοποθετήσεις σαμπουάν, λακ, αφρό κτλ. Είναι στενό και χωράει στο μπάνιο ενώ μπορείς να το μετακινείς όταν φτιάχνεις τα μαλλιά σου μπροστά στον καθρέφτη.

shutterstock


4. Θήκη φακών επαφής

 Μπορεί η θήκη των φακών σου να είναι μικρή και να μην πιάνει πολύ χώρο, αλλά δεν την λες και πολύ όμορφη ώστε να είναι πάνω στον πάγκο του μπάνιου. Αποθήκευσέ τα σε ένα μικρό χώρο, όπως ένα κουτάκι ή καλαθάκι.
Shutterstock


5. Προϊόντα περιποίησης

Βάλε ένα ράφι κάτω από τον νιπτήρα σου όπου μπορείς να κρατάς αντικείμενα όπως τις μπατονέτες, το βαμβάκι σου και άλλα απαραίτητα προϊόντα. Θα εξοικονομήσεις αρκετό χώρο.

shutterstock


6. Πετσέτες χεριών

Αν δεν έχεις ράφι για πετσέτες, μπορείς να βάλεις μερικά γατζάκια ώστε να τις κρεμάς εκεί.

shutterstock


7. Κοσμήματα

Αν θες να έχεις στο μπάνιο κάποια από τα κοσμήματα που χωράς συχνά και δεν θες να πάρεις όλο το κουτί μαζί, διάλεξε ένα κρεμαστράκι για να τα κρεμάς στον τοίχο. Έτσι δεν θα μπερδεύονται μεταξύ τους.

shutterstock


8. Πινέλα μακιγιάζ

Βάλε τα πινέλα του μέικ απ σε όρθια καλαθάκια ή μεταλλικά γλαστράκια για να μην λερώνονται.

shutterstock


9. Άρωμα

Τα ξύλινα ράφια είναι ιδανικά για μπουκαλάκια με αρώματα και κολώνιες. Κρέμασε ένα όμορφο στον τοίχο του μπάνιου σου ώστε να φαίνονται όλα τα μπουκάλια στη σειρά.

shutterstock


10. Κεριά

Αν έχεις κεριά στο μπάνιο για ρομαντικές στιγμές ή χαλαρωτικά αφρόλουτρα ή απλά για ωραίο άρωμα, πάρε ειδικά κηροπήγια που μπαίνουν στον τοίχο. Δεν θα σου κλέβουν χώρο και θα έχεις υπέροχη διακόσμηση.

shutterstock

Πηγή: bovary.gr