Σοφία Αλιμπέρτη: Φωτογραφίζεται μαζί με το γιο της Μιχαήλ-Άγγελο στο cafe της στην Πάρο!Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει επιλέξει να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και από το 2013 ζει μόνιμα στην Πάρο.
Σοφία Αλιμπέρτη: Φωτογραφίζεται μαζί με το γιο της Μιχαήλ-Άγγελο στο cafe της στην Πάρο!
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια η οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά με τον Γιάννη Πάριο, τον 25χρονο Μιχαήλ – Άγγελο και τον 22χρονο Νικόλα, έχει αρχίσει μια νέα ζωή στο νησί των Κυκλάδων, ανοίγοντας το δικό της cafe στη Νάουσα.Σοφία Αλιμπέρτη: Φωτογραφίζεται μαζί με το γιο της Μιχαήλ-Άγγελο στο cafe της στην Πάρο!

Σοφία Αλιμπέρτη: Φωτογραφίζεται μαζί με το γιο της Μιχαήλ-Άγγελο στο cafe της στην Πάρο!Εκεί την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας Real Life με το μεγάλο της γιο να απολαμβάνουν τον καφέ τους. Ο Μιχαήλ – Άγγελος Βαρθακούρης μάλιστα έχει επίσης καλλιτεχνική φλέβα και ασχολείται επαγγελματικά με τη σκηνοθεσία αλλά και τη φωτογραφία.
Σοφία Αλιμπέρτη: Φωτογραφίζεται μαζί με το γιο της Μιχαήλ-Άγγελο στο cafe της στην Πάρο!Συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες που κοσμούν τους τοίχους του μαγαζιού της μητέρας του έχουν την υπογραφή του.

Σοφία Αλιμπέρτη: Φωτογραφίζεται μαζί με το γιο της Μιχαήλ-Άγγελο στο cafe της στην Πάρο!

Πηγή: peoplegreece.com