Τι είναι αυτό που κάνει τους άνδρες χαρούμενους;

Τι είναι αυτό που κάνει τους άνδρες χαρούμενους;

Πολύ απλά πράγματα φαίνεται πως χρειάζονται  οι άνδρες για να πετούν στον ουρανό. Με την πάροδο του χρόνου η αγάπη ατονεί και τότε αρχίζει η γκρίνια. Όμως οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων προτείνουν μερικές χρήσιμες συμβουλές στις εκπροσώπους του ωραίου φύλου για να βλέπουν χαμογελαστούς και χαρούμενους τους συντρόφους τους.

Δείτε τα δέκα πράγματα που αγαπούν οι άντρες, όπως τα παρουσιάζει στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα «Bild».

1. Κάντε το πρώτο βήμα

Ποιος είπε ότι το πρώτο βήμα πρέπει να το κάνουν οι άνδρες; Στο σεξ όλα επιτρέπονται. Γι΄αυτό και την επόμενη φορά που έχετε…κέφια, αδράξτε την ευκαιρία! Την ώρα που ο αγαπημένος σας είναι απορροφημένος στον υπολογιστή, αρχίστε να του ψιθυρίζετε στο αυτί γλυκόλογα. Οι άνδρες είναι ευχαριστημένοι όταν δεν πρέπει αυτοί να λαμβάνουν συνεχώς την πρωτοβουλία. Προσοχή: Αυτό δεν ισχύει όταν βλέπουν ποδόσφαιρο!

2. Όσο λιγότερο τόσο καλύτερα
Οι γυναίκες αγαπούν το ωραίο ντύσιμο όπως και το μακιγιάζ. Μελέτες έχουν δείξει ότι στους άνδρες αρέσει το φυσικό μακιγιάζ .Γιατί συνηθίζουν να λένε ότι είστε το πιο όμορφη το πρωί όταν ξυπνάτε;

3. Οι άνδρες έχουν ανάγκη από επιβράβευση 
Θα πρέπει να τους επαινείτε συνεχώς, ακόμη κι αν κάνουν πράγματα ρουτίνας όπως να πετάξουν τα σκουπίδια ή να καθαρίσουν την κουζίνα.

4. Περισσότερη περιπέτεια!
Η ρουτίνα είναι θανατηφόρα.Ειδικά στις σχέσεις. Μικρές περιπέτειες είναι το αλατοπίπερο σε μία σχέση.Κάντε του μία έκπληξη, όπως ένα ταξίδι ή πηγαίνετε σε ένα κλαμπ για χορό. Εκεί αποπλανήστε τον…

5. Να του λέτε τα καλύτερα για τα δώρα του 
Όσον αφορά τα δώρα τους, οι άνδρες θέλουν να ακούν ότι είναι τα καλύτερα. Εάν δεν τους επιβραβεύσετε για την επιλογή του δώρου,τότε δεν θα σας ξανακάνει ποτέ τίποτα. Δείξτε τρισευτυχισμένη για τα σκουλαρίκια που σας έκανε, ακόμα κι αν είναι τα χειρότερα που έχετε δει ποτέ στη ζωή σας.

Τι είναι αυτό που κάνει τους άνδρες χαρούμενους;

6. Περισσότερο στοματικό σεξ
Μόνο το 2% των ανδρών δηλώνει ότι δεν τους αρέσει το στοματικό σεξ. Ο λόγος: το βρίσκουν υποτιμητικό για τη γυναίκα. Οι υπόλοιποι το λατρεύουν.

7. Μην κάνετε πολλές ερωτήσεις 
«Μ’ αγαπάς ακόμα;», «Σκέφτεσαι ακόμα την πρώην σου;», «Φαίνομαι χοντρή;» Τέτοιες ερωτήσεις δεν αρέσουν στους άνδρες και δείχνουν ανασφάλεια. Έτσι καλύτερα να τις αποφύγετε.

8. Μην του μεταφέρετε τα προβλήματά σας
Ο σύντροφός σας δεν είναι ….κάδος απορριμμάτων. Φυσικά, εάν έχετε κάποιο πρόβλημα, θα πρέπει να το συζητήσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αλλά το να του λέτε καθημερινά τα προβλήματα που έχετε στο γραφείο, είναι ενοχλητικό. Μερικές φορές ο καλύτερος σας φίλος είναι ο καλύτερος σύμβουλος.

9. Μην έχετε μεγάλες προσδοκίες
Στις ρομαντικές ταινίες του Χόλιγουντ, ο πρωταγωνιστής είναι συνήθως ο « κύριος τέλειος», ο οποίος διαβάζει την κάθε επιθυμία της γυναίκας στα μάτια της και της φέρνει λουλούδια μπροστά στην πόρτα. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Συχνά με μικρά πράγματα ένας άνδρας μπορεί να δείξει την αγάπη του:όπως να σας φέρνει τον καφέ στο κρεβάτι το πρωί.

10. Είσαι ο καλύτερος!
Πλέξτε του το εγκώμιο.Πείτε του: “Είσαι ο καλύτερος!” Πάντα πιάνει. Κάντε του κολακευτικά σχόλια είτε την ώρα που μαγειρεύετε είτε στο κρεβάτι.

Πηγή: protothema.gr