Σταύρος Ζαλμάς -Ο ζεν πρεμιέ των 90s γκρίζαρε και είναι πιο γοητευτικός από ποτέ στα 60 του

Σταύρος Ζαλμάς -Ο ζεν πρεμιέ των 90s γκρίζαρε και είναι πιο γοητευτικός από ποτέ στα 60 του

Τον γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Άφρικα» αλλά τον αγαπήσαμε στο «Άγγιγμα Ψυχής».

Ο Σταύρος Ζαλμάς μας έκανε να γοητευτούμε από τον «Πάτερ Ιωάννη» και τον παράνομο έρωτά του, στην επιτυχημένη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη το 1998 στον ANT1.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που τον καθιέρωσε ως ζεν πρεμιέ, ακολούθησαν πολλές δουλειές σε τηλεόραση και θέατρο, αλλά κανείς δεν μπορούσε να τον ξεχάσει ως πανέμορφο ιερωμένο που παρασύρεται από τον έρωτά του για μια γυναίκα.Η χαρακτηριστική του φωνή, τα μαύρα του μαλλιά αλλά και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, τον έκαναν έναν από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς αλλά και εργένηδες.

Ο 60χρονος πλέον ηθοποιός μπορεί να έχει γκρίζα μαλλιά αλλά παραμένει το ίδιο γοητευτικός.Σε μια σπάνια δημόσια εμφάνισή του, βρέθηκε στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει την αρχαία τραγωδία, «Ηλέκτρα».Μετά το τέλος της παράστασης, βρέθηκε στα παρασκήνια του θεάτρου, όπου συνάντησε και συνομίλησε με τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές.

ndpphoto

Μάλιστα, φωτογραφήθηκε με τον Νίκο Κουρή και την Λένα Παπαληγούρα, που πρωταγωνιστούν στην παράσταση, αλλά και με τους ηθοποιούς Στέλιο Μάινα, Μαριάννα Πολυχρονίδη και Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

ndpphoto

Ακόμη, πόζαρε στον φακό με την Κοραλία Καράντη, την συμπρωταγωνίστριά του στο «Άφρικα», κάτι παραπάνω από 25 χρόνια πριν.

ndpphoto
ndpphoto

Ήταν smart casual ντυμένος με ένα blue navy παντελόνι και καφέ ζώνη, μπλε πουκάμισο με λαχούρια και ένα backpack στην πλάτη.

Άφρικα - Σταύρος Ζαλμάς, Κοραλία Καράντη

Τα γκρίζα μαλλιά και μούσια του πάνε πολύ, καθώς τονίζουν τα γοητευτικά και αρρενωπά χαρακτηριστικά του.

Πηγή: bovary.gr