Η Κατερίνα Γερονικολού φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για την εποχή! (εικόνα)

Η Κατερίνα Γερονικολού φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για την εποχή! (εικόνα)
Πριν από λίγες ημέρες αποχαιρετήσαμε ημερολογιακά το καλοκαίρι και το φθινόπωρο μας καλεί σε νέα στιλιστικά μονοπάτια.

Είναι η «μεταβατική» περίοδος με έντονη την επίγευση του καλοκαιριού και ένα φθινοπωρινό αεράκι που έρχεται για να υπενθυμίσει ότι βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας εποχής.

Οι θερμοκρασίες θα συνεχίσουν να είναι καλές μέχρι και τα μέσα του φθινοπώρου: είναι η κατάλληλη στιγμή να φορέσουμε τα λεγόμενα «μεταβατικά» κομμάτια που κάνουν την στιλιστική διαδρομή από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο πιο εύκολη.Ενα τέτοιο ρούχο επέλεξε και η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού για την εμφάνισή της στην παράσταση «Βάτραχοι» στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Η Κατερίνα Γερονικολού επέλεξε ένα μίντι, floral φόρεμα, με μανίκια τριών τετάρτων (και μια stripped λεπτομέρεια στο τελείωμά τους). To συνόδευσε με μια δερμάτινη τσάντα ώμου και πέδιλα σε nude απόχρωση.Το φόρεμα της ηθοποιού είναι ιδανικό τόσο για τις εμφανίσεις σας το πρωί στο γραφείο, όσο και για τις εμφανίσεις σας στις απογευματινές σας βόλτες στην πόλη.

Η γραμμή του, το μήκος του και το ρομαντικό print του το καθιστούν μια κομψή επιλογή.

Οι πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της ηθοποιού δείχνουν ότι έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα φορέματα αυτού του ύφους και στιλ: η εμφάνισή της στο Κηποθέατρο Παπάγου σου δίνει μια υπέροχη στιλιστική πρόταση.

NDP Photo Agency

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηθοποιός βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την ρόλο της στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο» που τη φετινή θεατρική σεζόν ανεβαίνει στο θέατρο «Ηβη». Λίγο πριν χτυπήσει το «κουδούνι» της … σχολικής τάξης επί σκηνής, έκανε η ίδια ένα θεατρικό διάλειμμα!

Πηγή: bovary.gr