Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου τους Απόλλωνα-Είναι κούκλος

Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου τους Απόλλωνα-Είναι κούκλος

O Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη αποτελούν αναμφισβήτητα ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει, όπως είναι γνωστό, μια υπέροχη οικογένεια με τέσσερα πανέμορφα παιδάκια, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον νεοφώτιστο Απόλλωνα.

Η βάφτιση του Απόλλωνα πραγματοποιήθηκε χθες σε μια λιτή και διακριτική τελετή καθώς η οιογένεια δεν ήθελε να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Για το λόγο αυτό το μυστήριο τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο στο κτήμα της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη εκεί όπου είχε λάβει χώρα και ο γάμος του ζευγαριού. Νόνός του μικρού Απόλλωνα έγινε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του, Μελίσσα ενώ μετά τη βάφτιση ακολούθησε δείπνο για τους καλεσμένους στην έπαυλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Σήμερα τόσο ο Σάκης όσο και η Κάτια, δημοσίευσαν στα προφίλ τους μια φωτογραφία από τη μέρα του μυστηρίου.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης ανήρτησε μια φωτογραφία του πανέμορφου Απόλλωνα γράφοντας «Ο νεοφώτιστος Απόλλωνας» ενώ η Κάτια προτίμησε να δημοσιεύσει μια πιο οικογενειακή φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται εκείνη και ο σύζυγός της να κρατούν αγκαλιά το μικρότερο γιο τους και έγραψε «Απόλλωνας».

Και είναι κούκλος!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο νεοφώτιστος Απόλλωνας! #christening #son #family ?: @studio_panoulis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

✨Απολλωνας✨ #christening #love #blessed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

Πηγή:peoplrgreece.com