Το συγκινητικό δώρο του Αντώνη Ρέμου στην κουμπάρα του Μαρία Μπεκατώρου!

Το συγκινητικό δώρο του Αντώνη Ρέμου στην κουμπάρα του Μαρία Μπεκατώρου!

Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν η πρώτη καλεσμένη στην πρεμιέρα του Πρω1νού της Φαίης Σκορδά στον Ant1. Η γνωστή παρουσιάστρια κάθισε αναπαυτικά στο καναπέ της εκπομπής και όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε στον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, αφού ήταν μία από τους κουμπάρους.

Η Μαρία αποκάλυψε ένα περιστατικό από το χαρμόσυνο γεγονός που την έκανε να συγκινηθεί. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι ο Αντώνης Ρέμος διευθέτησε ο ίδιος τους κανταδόρους που συνόδεψαν τη γυναίκα του, αλλά δεν το αποκάλυψε στην κουμπάρα του, ώστε να της κάνει έκπληξη. Εντούτοις, όταν η παρουσιάστρια τους είδε συνειδητοποίησε ότι ήταν οι ίδιοι κανταδόροι που την συνόδεψαν στον δικό της γάμο.

«Ο Αντώνης είχε κανονίσει αυτούς τους κανταδόρους από τη Κεφαλλονιά. Εμένα δεν μου το είχε πει για να μου κάνει έκπληξη. Και όταν πήγαμε στον γάμο, αντιλήφθηκα ότι οι κανταδόροι που είχαν έρθει για να συνοδέψουν την Υβόννη στον γάμο, ήταν οι ίδιοι κανταδόροι που με είχαν συνοδέψει πριν έντεκα χρόνια στο δικό μου γάμο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό.

Πηγή: protothema.gr