Ηυπέρλαμπρη δημοσιογράφος για μία ακόμη φορά κατάφερε να ξεχωρίσει με την κομψότητά της. Στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΙ για τη φετινή σεζόν, στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, επέλεξε να φορέσει ένα total white look το οποίο αποτελείται από ένα μονόχρωμο λευκό maxi φόρεμα τύπου σεμιζιέ με μακριά μανίκια.

Το Massimo Dutti φόρεμα «αγκάλιασε» απόλυτα τις καμπύλες της συζύγου του κ. Μπακογιάννη, δίνοντας την εντύπωση ότι το σώμα της αγγίζει πραγματικά την τελειότητα. Όπως γνωρίζουμε το total white έχει την τάση να «προσθέτει», φαινομενικά, κιλά, όμως στην περίπτωση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, όχι μόνο δεν της «προσθέτει», αλλά την κολακεύει όσο καλύτερα γίνεται.

Η φαρδιά ενσωματωμένη λευκή ζώνη του φορέματος, με χρυσή αγκράφα, κατάφερε να τονίσει το πάνω και το κάτω μέρος του σώματός της αρμονικά, δίχως να τα διαχωρίσει με κάποια έντονη χρωματική αντίθεση.

Στο κάτω μέρος του φορέματος, η πλισέ λεπτομέρεια δημιούργησε μία οφθαλμαπάτη που «τραβάει» το μάτι προς το κέντρο του φορέματος, αναδεικνύοντας έτσι την λεπτή σιλουέτα της και κάνοντας την να φαίνεται ακόμα ψηλότερη.

Το look ολοκληρώθηκε με ψηλές γόβες σε nude απόχρωση, τις οποίες σέταρε με τη δερμάτινη τσάντα χειρός της. Το μίνιμαλ ασημένιο κολιέ της τόνισε τη θηλυκότητά της, στρέφοντας τα βλέμματα στη λάμψη του προσώπου της.

Το makeup της ήταν όπως ακριβώς έπρεπε, δηλαδή ισορροπημένο και γήινο. Τα ξανθά μαλλιά της ήταν χτενισμένα προς τα πίσω σε χαλαρές μπούκλες, ενώ το λευκό μανικιούρ της συμπλήρωνε το σύνολο απογειώνοντάς το.

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τη Σία Κοσιώνη.

H Σία Κοσιώνη δίδαξε πως να φορέσεις το total white look! (εικόνα)Πηγή: marieclaire.gr