Μαρία Τζομπανάκη: Στην Ελλάδα μετά από καιρό η 62χρονη καλλονή με chic εμφάνιση! (εικόνα)

Μαρία Τζομπανάκη: Στην Ελλάδα μετά από καιρό η 62χρονη καλλονή με chic εμφάνιση! (εικόνα)

Και είναι πιο λαμπερή από ποτέ!

Η Μαρία Τζομπανάκη είναι γνωστό πως δεν κατοικεί πλέον στην Ελλάδα, αφού αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αμερική. Όπως δήλωσε μάλιστα πρόσφατα η ηθοποιός σε τηλεοπτική της συνέντευξη «Ο άντρας μου είναι εκεί 36 χρόνια. Τον ακολούθησα», οπότε καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για μία συνειδητή απόφαση ζωής.

Ο αγαπημένος της δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Βάλβη, με τον οποίο η Μαρία Τζομπανάκη παντρεύτηκε το 2016 στην Κρήτη, και ειδικότερα στο χωριό Μαργαρίτες Μυλοποτάμου. Πλέον όμως  ζει και εργάζεται στις Η.Π.Α. και μάλιστα στο δημόσιο ραδιόφωνο της Νέας Υόρκης. Για αυτό και ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για εμάς να δούμε την ηθοποιό στην Ελλάδα, όπου και επέστρεψε για λίγες μόνο ημέρες, ενώ δεν παρέλειψε να επισκεφθεί το Μέγαρο Μουσικής, στα πλαίσια του κινηματογραφικού φεστιβάλ της Αθήνας, «Νύχτες Πρεμιέρας».

Δείτε φωτογραφία από την εμφάνισή της:

maria tzomp

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής στη «Φωλιά των ΚουΚου», η καλλιτέχνης αναφέρθηκε στους λόγους που την οδήγησαν να φύγει μόνιμα από την Ελλάδα, ενώ μίλησε και για τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη και για τα δημοσιεύματα που την ενόχλησαν.

«Πέρα από τη συναισθηματική φόρτιση που έχει ο αποχωρισμός, που είναι πολύ δύσκολος και σταθερά ίδιος σε ένταση, δεν θα αλλάξει αυτό, πιστεύω ότι μεγάλωσα τον Ορφέα με έναν τρόπο τέτοιο που να είναι ένα δέντρο δυνατό, με ρίζες, κορμό, φύλλα και κλαδιά και να μην χρειάζεται κανέναν. Η αγάπη μας καταλύει και θα τις καταλύει πάντα.»

Πηγή:instyle.gr