Αυτή είναι η νέα τάση στο κούρεμα που θα λατρέψετε αμέσως!

Αυτή είναι η νέα τάση στο κούρεμα που θα λατρέψετε αμέσως!

Δεν την έχουν υιοθετήσει τυχαία όλες οι celebrities

To Brigitte Bardot style στα μαλλιά επιστρέφει δυναμικά, με τις απανταχού λάτρεις της ατίθασης μακριάς φράντζας, να έχουν υιοθετήσει ήδη το look. Μάλιστα σύμφωνα με το Pinterest, η αναζήτηση εικόνων για έμπνευση με αυτό κούρεμα έχει αυξηθεί κατά 600% το τελευταίο διάστημα. Όλες οι γυναίκες που λατρεύουν το Parisiannes Chic hair style, έσπευσαν να αποκτήσουν τις curtain bangs, δηλαδή τη μακριά φράντζα που ανοίγει ελαφρώς στο πλάι.

Αυτό το κούρεμα, με τη φράντζα κομμένη σε στρατηγικό μήκος, κολακεύει όλα τα σχήματα προσώπου, ενώ μπορεί πολύ εύκολα να μεταμορφωθεί από ρομαντικό look σε ατίθασο βραδινό party hair style που εκπέμπει rock vibes. Επίσης, αυτό το κούρεμα, ενδείκνυται και για να πειραματιστείτε με μια ακόμη τάση από το παρελθόν που επανήλθε, αυτή των hair accessories. Φέτος, βλέπουμε πολλά τσιμπηδάκια να στολίζουν τα μαλλιά, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι κορδέλες, ειδικά εκείνες που έχουν δημιουργηθεί από υφάσματα με έντονες υφές, όπως οι βελούδινες.

Το κούρεμα που από τα 60s οπότε και πρωτοεμφανίστηκε ως τάση θα επικρατήσει κατά κράτος στις προτιμήσεις γυναικών φέτος, αφού είναι το πιο εύπλαστο κούρεμα που μεταμορφώνεται σε δευτερόλεπτα. Θέλετε να τονίσετε τα ζυγωματικά σας; Κανένα πρόβλημα, τοποθετείτε τη φράντζα σας μπροστά. Θέλετε να αναδείξετε τα μάτια σας; Μπορείτε να χωρίσετε τα τουφάκια στη μέση ή να τα στερεώσετε με τσιμπιδάκια.

Το δικό μας tip για αξεπέραστο look είναι να δίνετε στη φράντζα σας το σχήμα που θέλετε με το πιστολάκι και μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα μετά το λούσιμο ενώ τις υπόλοιπες ημέρες να την αφήνετε να ανοίγει προς το πλάι μόνη της ελεύθερα με βάση το φυσικό σχήμα που θα παίρνει από τις κινήσεις σας, τον αέρα, ακόμη και τον ύπνο.

Δείτε παρακάτω τις πιο πετυχημένες εφαρμογές αυτού του κουρέματος από τις celebrities που απογείωσαν το look:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@alexbrownsell cut my hair with blunt kitchen scissors 💇🏼‍♀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgia May Jagger (@georgiamayjagger) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The swimsuit can barely contain all my..ideas.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη January Jones (@januaryjones) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

On the way to @zadigetvoltaire 🕯📿

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louise Follain (@louisefollain) στις

Πηγή: marieclaire.gr