Τα τρυφερά λόγια της Αθηνάς Οικονομάκου για τον σύζυγό της

Τα τρυφερά λόγια της Αθηνάς Οικονομάκου για τον σύζυγό της

Η πρώτη ανάρτηση της ηθοποιού μετά τον θρησκευτικό της γάμο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, το περασμένο Σάββατο στη Μύκονο. Οι δυο τους επέλεξαν το εν λόγω νησί, καθώς έχει συνδεθεί με τον έρωτα τους, αλλά και επειδή η γαμήλια δεξίωση έγινε στο ξενοδοχείο που διατηρεί ο Φίλιππος Μιχόπουλος.

Η Αθηνά Οικονομάκου έφτασε στην εκκλησία με βάρκα και ο γαμπρός ντυμένος στα λευκά, την περίμενε με ανυπομονησία και αγωνία. Το εκκλησάκι ήταν στολισμένο με πολύχρωμα λουλούδια, τα οποία ταίριαζαν απόλυτα με το λευκό και μπλε που κυριαρχεί στο νησί. Η ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις και έκανε τη διαφορά με το νυφικό που επέλεξε.

Η Celia Kritharioti έφτιαξε ένα νυφικό με boho επιρροές, το οποίο ανέδειξε μοναδικά η Αθηνά Οικονομάκου. Μάλιστα, ήταν σίγουρα η ιδανική πρόταση για τον γάμο της, μιας και έγινε σε νησί. Αμέσως μετά το θρησκευτικό μυστήριο ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση, στην οποία περίμενε μια έκπληξη τους καλεσμένους. Στον χώρο της δεξίωσης, υπήρχε μια μεγάλη πισίνα στην οποία έκαναν show κολυμβήτριες.

Το ζευγάρι χόρεψε και διασκέδασε με τους καλεσμένους του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ τα social media κατέκλυσαν σχετικά στιγμιότυπα από τις στιγμές ευτυχίας που βίωσαν. Το πρωί της Τρίτης, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της, την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Πάντα δική σου, πάντα δικός μου, πάντα εμείς».

Πηγή: protothema.gr