Επιτέλους! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε μία από τις καλύτερες στιλιστικές της εμφανίσεις! (εικόνες)

Επιτέλους! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε μία από τις καλύτερες στιλιστικές της εμφανίσεις! (εικόνες)

Στο αποψινό Gala του «My Style Rocks» το θέμα ήταν τα νυφικά που θα επέλεγαν οι παίκτριες για τον ονειρεμένο γάμο τους οπότε τα κορίτσια έλαμπαν μέσα στα ευφάνταστα νυφικά τους και όπως όλοι καταλαβαίνουμε το ολόλευκο ήταν αυτό που κυριάρχησε στο πλατό της εκπομπής.

Η εμφάνιση όμως της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ήταν αυτή που ξεχώρισε από όλες τις άλλες όχι μόνο γιατί έκανε την πλήρη αντίθεση με την κατάμαυρη τουαλέτα της αλλά και λόγω του ίδιου του ρούχου που την κολάκευε σε υπερβολικό βαθμό.

Ήταν σίγουρα μία από τις ομορφότερες εμφανίσεις της παρουσιάστριας στο σόου, η οποία βελτιώνεται διαρκώς σε σχέση με το ξεκίνημά της.

Το φόρεμα ήταν σέξι, με κοψίματα και ζώνη στη μέση, χωρίς να είναι προκλητικό, αντίθετα ήταν πολύ σικάτο.

Την αλλαγή στην εμφάνιση της ξανθιάς παρουσιάστριας του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ δεν μπορούσαν να μην παρατηρήσουν οι χρήστες του Twitter που στο παρελθόν δεν ξεχνάμε ότι έχουν «θάψει» τόσο την Κωνσταντίνα όσο και τους στιλίστες της.

Επιτέλους! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε μία από τις καλύτερες στιλιστικές της εμφανίσεις! (εικόνες)Επιτέλους! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε μία από τις καλύτερες στιλιστικές της εμφανίσεις! (εικόνες)

Πηγή:dailymedia.gr