Οι κρέμες νυκτός και τα φαρμακευτικά προϊόντα ομορφιάς, μπορούν να κάνουν θαύματα στο δέρμα σου. Αλλά μερικές φορές, τα φυσικά υλικά της κουζίνας σου τα συναγωνίζονται περήφανα.

Τα παγάκια, οι χρήσεις και τα οφέλη τους είναι ένα από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά ομορφιάς, στο οποίο ορκίζονται οι celebrities. Η Κέιτ Μος έχει αποκαλύψει ότι συνηθίζει να γεμίζει μια λεκάνη νερό και παγάκια και να κρατά το πρόσωπό της μέσα για όσο περισσότερο αντέξει.

Η χαμηλή θερμοκρασία σφίγγει τους πόρους, αλλά στη συνέχεια η κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπο αυξάνεται, καθώς το σώμα προσπαθεί να διατηρήσει τη θερμοκρασία του- έτσι, αποκτάς αυτή τη φυσική λάμψη και το κοκκίνισμα της υγείας. 

Ένα πολύ αποτελεσματικό, αλλά λιγότερο «βάρβαρο» κόλπο που μπορείς να κάνεις κάθε βράδυ, είναι το εξής. Αφού πλύνεις το πρόσωπό σου, γέμισε μια πλαστική σακούλα με παγάκια και κάνε ελαφρύ μασάζ στην επιφάνεια του προσώπου και του λαιμού για τρία λεπτά.

Μετά από μερικές μόνο μέρες, θα δεις το δέρμα σου να αλλάζει- θα γίνει πιο απαλό και το πρωί θα ξυπνάς με μια φυσική λάμψη.

Πηγή: womantoc.gr