Δεν αντέχονται: Τα 5 βασικά ελαττώματα που έχει ένας ιχθύς

Δεν αντέχονται: Τα 5 βασικά ελαττώματα που έχει ένας ιχθύς

Το ζώδιο μας επηρεάζει άμεσα το χαρακτήρα μας και μας προσθέτει μία σειρά από ελαττώματα. Αν είσαι ιχθύς διάβασε το ζώδιό σου, αναγνώρισε τα «κουσούρια» σου και προσπάθησε να τα διορθώσεις! «Ένα ελάττωμα ομολογημένο και ήδη αναγνωρισμένο, είναι κατά το μισό διορθωμένο! (Ρομέν Ρολάν)…

ΙΧΘΥΣ 
(20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

1. Είσαι πολύ ντροπαλός!
Ντρέπεσαι να κάνεις το πρώτο βήμα για να μιλήσεις με έναν άνθρωπο, ντρέπεσαι να υποστηρίξεις τις απόψεις σου ….ντρέπεσαι τα πάντα ! Πάρε λίγο θάρρος…σε καλό θα σου βγει!

2. Πληγώνεσαι πολύ εύκολα!
Εξιδανικεύεις τους ανθρώπους και τα συναισθήματα και όταν τυχαίνει κάποιο απρόοπτο … τότε πληγώνεσαι και αντιδράς υπερβολικά! Προσπάθησε να είσαι περισσότερο προσγειωμένος στην πραγματικότητα!

3. Έχεις πολλές ανασφάλειες.
Οι ανασφάλειές σου στέκονται εμπόδιο στην προσωπική σου ανέλιξη! Νιώσε σιγουριά για τον εαυτό σου, ενίσχυσε λίγο την αυτοπεποίθησή σου …και όλα θα πάνε καλύτερα!

4. Δεν συγκεντρώνεσαι εύκολα!
Έχεις το ελάττωμα όταν σου μιλούν, το μυαλό σου να «πετάει» …και
να θυμώνεις τον συνομιλητή σου, επειδή δεν συγκεντρώνεσαι και δεν ακούς αυτά που έχει να σου πει! Πρόσεξέ το …και σίγουρα θα το βελτιώσεις!

5. Πνίγεις με το συναίσθημα και την αγάπη σου τα αγαπημένα σου πρόσωπα!
Νιώθεις συναισθηματική εξάρτηση από τα άτομα που αγαπάς και δείχνεις την αγάπη σου, με έκδηλο τρόπο. Έχεις σκεφτεί ότι κάποιες στιγμές η αγάπη σου γίνεται καταπιεστική;

Πηγή: oroskopos.gr