Ετών 24, κορμί αλαβάστρινο: Η χυμώδης Ελληνίδα που σαρώνει στο βρετανικό X Factor (Pics)

Ετών 24, κορμί αλαβάστρινο: Η χυμώδης Ελληνίδα που σαρώνει στο βρετανικό X Factor (Pics)

Η γυναίκα αυτή δεν είναι σαν τις άλλες. Kαι πώς θα μπορούσε να είναι όταν ολόκληρος Ρόμπι Γουίλιαμς κόντεψε να υποκλιθεί μπροστά της;

Η 24χρονη Αθηνά Μανουκιάν με την εκρηκτική εμφάνιση ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο μόνο και μόνο για να δώσει το «παρών» στις οντισιόν του βρετανικού X Factor με την παρουσία της να συζητιέται σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Και το όνομα αυτής, Αθηνά Μανουκιάν. Τραγουδίστρια στο επάγγελμα και παιδί γνωστής δισκογραφικής εταιρείας της χώρα μας. Μπορεί στην Ελλάδα να μην έτυχε να τη γνωρίσεις, η εμφάνισή της όμως ως άλλη Beyonce στη σκηνή του X Factor θα σε κάνει να τη μάθεις και να τη λατρέψεις.

Χυμώδης και γεμάτη αυτοπεποίθηση έκανε to ανδρικό κοινό… crazy in love (μαζί της) και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Όσο να πεις πέρα από το ταπεραμέντο της, βοήθησαν και οι ψηλές χρυσές της μπότες σε συνδυασμό με το σούπερ μίνι που επέλεξε για τη βραδιά αλλά και το μπούστο της που μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε.

Ειλικρινά τώρα, αυτή η παρουσία πώς σου ξέφυγε;

Ετών 24, κορμί αλαβάστρινο: Η χυμώδης Ελληνίδα που σαρώνει στο βρετανικό X Factor (Pics) Ετών 24, κορμί αλαβάστρινο: Η χυμώδης Ελληνίδα που σαρώνει στο βρετανικό X Factor (Pics) Ετών 24, κορμί αλαβάστρινο: Η χυμώδης Ελληνίδα που σαρώνει στο βρετανικό X Factor (Pics) Ετών 24, κορμί αλαβάστρινο: Η χυμώδης Ελληνίδα που σαρώνει στο βρετανικό X Factor (Pics) Ετών 24, κορμί αλαβάστρινο: Η χυμώδης Ελληνίδα που σαρώνει στο βρετανικό X Factor (Pics) Ετών 24, κορμί αλαβάστρινο: Η χυμώδης Ελληνίδα που σαρώνει στο βρετανικό X Factor (Pics) Ετών 24, κορμί αλαβάστρινο: Η χυμώδης Ελληνίδα που σαρώνει στο βρετανικό X Factor (Pics) Ετών 24, κορμί αλαβάστρινο: Η χυμώδης Ελληνίδα που σαρώνει στο βρετανικό X Factor (Pics) Ετών 24, κορμί αλαβάστρινο: Η χυμώδης Ελληνίδα που σαρώνει στο βρετανικό X Factor (Pics)