Κι όμως σύμφωνα με την βρετανική ιστοσελίδα Tastemade κάνουμε όλοι λάθος!Όπως βλέπουμε στο βίντεο της σελίδας στο Instagram, ο σωστός τρόπος ή έστω εκείνος που προτείνουν, είναι να έχουμε τον τρίφτη ξαπλωμένο και να τρίβουμε έτσι το τυρί ή τα λαχανικά. Με αυτόν τον τρόπο το τριμμένο προϊόν μένει μέσα στον τρίφτη και δεν δημιουργείται ένας χαμός στην κουζίνα, ενώ παράλληλα δεν υπάρχει και κίνδυνος να γλιστρήσει ο τρίφτης και να τραυματιστούμε, όπως συχνά συμβαίνει με τον κλασικό τρόπο. Άσε που με το νέο αυτό τρόπο χρήσης, το χέρι πονά λιγότερο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Horizontal or Vertical: how do YOU grate your cheese? 🧀

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tastemade UK (@tastemadeuk) στις

Τρέχουμε να το δοκιμάσουμε!