Η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε το πιο κομψό και οικονομικό φόρεμα εγκυμοσύνης -Κοστίζει κάτω από 50 ευρώ

Η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε το πιο κομψό και οικονομικό φόρεμα εγκυμοσύνης -Κοστίζει κάτω από 50 ευρώ
Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έφτασαν στη Νέα Ζηλανδία, τον τελευταίο σταθμό της βασιλικής περιοδείας τους.

Δέχτηκαν ένα πολύ ζεστό καλωσόρισμα στο αεροδρόμιο από τον πρωθυπουργό της χώρας και τον δήμαρχο.

Στη συνέχεια, βρέθηκαν στην πρωθυπουργική κατοικία όπου πολεμιστές Μαορί με παραδοσιακές στολές τους υποδέχτηκαν με «pōwhiri», την παραδοσιακή τελετή καλωσορίσματος. Αυτή περιελάμβανε ομιλίες, τραγούδια και φυσικά «hongi», το τελετουργικό κατά το οποίο ο ένας ακουμπά την μύτη και το μέτωπό του στου άλλου ως χαιρετισμό.

Το ζεύγος έχει πολλές υποχρεώσεις μέσα στην ημέρα.

Η Μέγκαν Μαρκλ ήταν απλή, διακριτική αλλά πάντα σικ, μοντέρνα και προσεγμένη.Φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα εγκυμοσύνης! Κι όμως, η Μέγκαν επέλεξε ένα φόρεμα από το ASOS maternity collection μέχρι το γόνατο, με κοντό μανίκι, boat neck και ανοιχτή πλάτη.

Getty Images
Getty Images

Το ASOS Design Maternity Wiggle Mini Dress είναι σικ για μια εγκυμονούσα αλλά και οικονομικό καθώς κοστίζει 56 δολάρια (49 ευρώ). Το συνδύασε με μαύρες κλασσικές γόβες Sarah Flint Jay Pump 100.

AP
AP

Το πανωφόρι της όμως έκανε την διαφορά. Επέλεξε μια καρό καμπαρντίνα της Νεοζηλανδής σχεδιάστριας Karen Walker.  Η «Banks Trench» σε μόκα (καφέ-μπεζ) χρώμα, έχει διπλά κουμπιά, ζώνη, μεγάλες τσέπες, πιέτα στο πίσω μέρος και μεγάλο πέτο. Κοστίζει 483 ευρώ.

AP
AP

Τα κιτρινωπά σκουλαρίκια της είναι του brand Birks, Muse Citrine Diamond style.

Είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε σινιόν κότσο και το χαρακτηριστικό διακριτικό της μακιγιάζ.

AP
AP

Ο πρίγκιπας Χάρι ήταν πολύ κομψός στο γκρι του κοστούμι και γκρι καρό γραβάτα. Φορούσαν και οι δύο παπαρούνα στο πέτο τους.

Πηγή: bovary.gr