Μην τα πετάτε! Δείτε 7 χρήσεις για τα σακουλάκια από τις διάφορες συσκευασίες

Μην τα πετάτε! Δείτε 7 χρήσεις για τα σακουλάκια από τις διάφορες συσκευασίες

Αν ανήκετε και εσείς σε αυτή την κατηγορία των ανθρώπων που όσες φορές βρήκατε μέσα στη συσκευασία των καινούριων σας παπουτσιών αυτά τα σακουλάκια με σιλικόνη,τα αγνοήσατε παντελώς και τα πετάξατε στα σκουπίδια μόνο και μόνο επειδή πιστεύετε ότι είναι άχρηστα ή ακόμα και επικίνδυνα για την υγεία σας, θα σας πούμε ότι κάνετε λάθος!

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα, αφού “υπάρχουν” για να απορροφούν την υγρασία από τα παπούτσια σας και όχι μόνο.

Δείτε 7 τρόπους που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε:

Βάλτε τα ανάμεσα στις πετσέτες σας
Για να μην γεμίσουν οι πετσέτες σας με υγρασία και μυρίζουν άσχημα από ιδρώτα, βάλτε μερικά από αυτά τα σακουλάκια στο ντουλάπι ή στο ράφι που έχετε τις πετσέτες σας.

Σώστε τα προϊόντα του μακιγιάζ σας
Βάλτε 1-2 σακουλάκια εκεί που έχετε τα προϊόντα του μακιγιάζ σας για να εμποδίσετε την υγρασία να τα καταστρέψει.

Κάντε τα ξυραφάκια σας να διαρκέσουν περισσότερο
Βάλτε τα σε ένα πλαστικό δοχείο με λίγα σακουλάκια μέσα. Θα απορροφήσουν την υγρασία και θα τα κάνει να διαρκέσουν περισσότερο.

Σώστε το κινητό σας τηλέφωνο που βράχηκε
Όταν στο τηλέφωνό σας πέσουν υγρά, γεμίστε ένα βάζο με αυτά και βάλτε το κινητό σας μέσα. Θα δείτε ότι είναι πολύ αποτελεσματική μέθοδος.

Σώστε τις παλιές σας φωτογραφίες
Πολλές φορές στο κουτί ή στο συρτάρι που κρατάτε τις παλιές σας φωτογραφίες αναπτύσσεται υγρασία που είναι καταστροφική για αυτές.. Βάλτε μερικά σακουλάκια στο κουτί, ή το συρτάρι και δεν θα τις χάσετε!

Να αποξηράνετε μια ανθοδέσμη
Αν θέλετε να αποξηράνετε μια ανθοδέσμη σε χρόνο ρεκόρ μπορείτε να τοποθετήσετε ανάμεσα στα λουλούδια σας ένα σακουλάκι σιλικόνης. Αυτό θα μαζέψει την υγρασία από τα λουλούδια και θα τα αποξηράνει πολύ πιο γρήγορα.

Ξεθαμπώστε τα παράθυρα στο αυτοκίνητο
Μια άλλη ιδέα είναι να «μαζέψετε» την υγρασία που μπορεί να υπάρχει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας βάζοντας σε κάποιο σημείο του 1-2 σακουλάκια σιλικόνης. Θα λύσετε το πρόβλημα της υγρασίας μια και καλή.

Προσοχή: Δεν πρέπει να ανοίξετε το σακουλάκι, αλλά να το τοποθετείτε ολόκληρο!

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα αγοράσετε κάτι σε συσκευασία με σακουλάκια σιλικόνης μην τα πετάξετε!