Τι αλλάζει και πώς επηρεάζονται τα ζώδια με την έλευση του Δία στον Τοξότη-Αναλυτικές προβλέψεις

Τι αλλάζει και πώς επηρεάζονται τα ζώδια με την έλευση του Δία στον Τοξότη-Αναλυτικές προβλέψεις

Η διδασκαλία, οι ανώτερες ιδέες, η πίστη, ο αλτρουισμός και η ελευθερία, έχουν εδώ την θέση τους, και προωθούνται με ενθουσιασμό και θετική ενέργεια.

Στις 8 Νοεμβρίου 2018, ημέρα της γιορτής των Αρχαγγέλων, ο Δίας κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Τοξότη όπου και θα παραμείνει μέχρι και τον Νοέμβρη του 2019. Δεν θα μπορούσε να διαλέξει καλύτερη μέρα για να κάνει την εμφάνισή του στο ζώδιο που κυβερνά, στο ζώδιο της χαράς και της αισιοδοξίας.

Η διδασκαλία, οι ανώτερες ιδέες, η πίστη, ο αλτρουισμός και η ελευθερία, έχουν εδώ την θέση τους, και προωθούνται με ενθουσιασμό και θετική ενέργεια.

Οι συλλογικές προσπάθειες για τα παραπάνω, μπορούν αυτήν την συγκεκριμένη ημερομηνία να αποδώσουν στο έπακρο, μιας και η 0η μοίρα του Τοξότη, έχει την δυνατότητα να βγάλει στο φως όλη την ελευθερία του πνεύματος, αλλά και να δώσει την ώθηση στον καινούριο σπόρο για το ξεκίνημα σε σημαντικά σχέδια και πλάνα.

Οι αρνητικές εκφάνσεις του Δία σε αυτή την σημαντική του θέση είναι η υπερβολή, η ευθυνοφοβία, αλλά και το χάσιμο του στόχου, λόγω του ευρύ πεδίου της ελευθερίας του.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Δίας θα επιστρέψει ξανά στον Τοξότη μετά από 12 χρόνια, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκμεταλλευτούμε τα δώρα του με στόχο τον ανθρωπισμό αλλά και το άνοιγμα του πνευματικού μας πεδίου σε ο,τι μπορεί να μας φέρει πιο κοντά με τον εαυτό μας αλλά και με την διαφορετικότητα των άλλων.

Τα ζώδια της φωτιάς (Τοξότες, Λέοντες και Κριοί) θα είναι οι πιο τυχεροί σε αυτήν του την θέση, και θα έχουν τις πιο πολλές ευκαιρίες για να μπορέσουν να ανακάμψουν και να αισιοδοξήσουν. Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, (Τοξότες, Δίδυμοι, Ιχθύς και Παρθένοι), καλό είναι να προσέξουν το ξόδεμα της υπεραισιοδοξίας τους, γιατί μπορεί να βρεθούν με χάσιμο αντί για το κέρδος που θα επιδιώξουν. Ιανουάριος, Ιούνιος και Σεπτέμβρης του 2019, είναι οι μήνες που ο Δίας από τον Τοξότη έρχεται σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, κι εκεί θα πρέπει να φανούν πιο υπεύθυνοι και άξιοι των περιστάσεων.

Συγκεκριμένα,

οι Κριοί, έχετε να περιμένετε μέσα στην χρονιά το άνοιγμα των οριζόντων σας και την επέκταση των γνώσεών σας. Σπουδές, ταξίδια, εκδόσεις, αλλά και μια άλλη θέαση μέσα από καινούριες φιλοσοφικές αναζητήσεις είναι μερικά από τα δώρα του Δία στον Τοξότη για εσάς. Γνώση και πίστη θα είναι οι δυο λέξεις κλειδιά που θα χαρακτηρίσουν την χρονιά σας και που θα πρέπει να τις επιστρατεύετε συχνά, αν θέλετε να δείτε τα οράματά σας να γίνονται πραγματικότητα.

οι Ταύροι, έχετε να αναμένετε μια σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας μέσω τρίτων. Δάνεια και κληρονομιές μπορούν τώρα να ευνοήσουν το πορτοφόλι σας, όμως με αυτήν την θέση έχετε και την δυνατότητα να ανακαλύψετε καινούριες προσωπικές δυνάμεις, εντρυφώντας σε κάποια καινούρια αποκρυφιστική ή εσωτερική φιλοσοφία. Ένα νέο νόημα ζωής παρέχετε τώρα για εσάς. Με βάση την αίσθηση της ασφάλειας, αξιολογείστε σωστά όλα τα καινούρια σας ανοίγματα και επιλέξτε αυτό που θα σας φέρει πιο κοντά σε μια εσωτερική αναβάθμιση.

οι Δίδυμοι, έχετε πολλά να περιμένετε από τις σχέσεις σας αλλά και από τις συνεργασίες σας. Δικαστικές εκκρεμότητες βρίσκουν τώρα τον δρόμο τους, ενώ ευνοούνται οι γάμοι και η σύσφιξη σχέσεων με άτομα από το εξωτερικό αλλά και με διαφορετικές αντιλήψεις ζωής. Οι δημόσιες σχέσεις θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας. Προσοχή λίγο στην υπεραισιοδοξία σας καθώς και στους ανέφικτους στόχους που μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν.

οι Καρκίνοι, θα έχετε μια μεγαλύτερη ευκολία σε θέματα εργασίας. Οφέλη και ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν μέσα από την προσφορά υπηρεσιών σας. Η καλυτέρευση των συνθηκών στην δουλειά σας θα είναι εμφανής, καθώς και οι ηθικές ή οι υλικές απολαβές σας. Αξία και χρησιμότητα θα είναι τα δώρα του Δία για εσάς. Προσοχή λίγο στο βάρος σας, καθώς μπορεί να σας δημιουργήσει και κάποια επιπρόσθετα προβλήματα.

οι Λέοντες, θα έχετε μια μεγάλη εύνοια σε ερωτικά και δημιουργικά θέματα. Μια εγκυμοσύνη ίσως σας χαροποιήσει ιδιαίτερα, ή οι ήδη σχέσεις σας με τα παιδιά σας να βελτιωθούν σημαντικά. Όσοι ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά έχετε έναν ολόκληρο χρόνο για να απολαύσετε μια διάκριση ή μια αναγνώριση.. Η διασκέδαση και η χαρούμενη καθημερινότητα δεν θα σας λείψουν, ενώ η διάθεση για επενδύσεις μπορεί να αποδώσει καρπούς. Όμως καλό θα ήταν να αποφύγετε τα άσκοπα ρίσκα.

οι Παρθένοι, έχετε να περιμένετε θετικές εξελίξεις σε σχέση με την οικογένεια, το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας. Κερδοφόρες συνδιαλλαγές, αγοραπωλησίες αλλά και ανακαινίσεις είναι μερικά από τα δώρα του Δία στον 4ο οίκο σας και στον Τοξότη. Οι οικονομική βοήθεια από τους γονείς μπορεί να σας ανακουφίσει, ενώ ένα νέο μέλος μπορεί να προστεθεί στην οικογένειά σας. Διατηρείστε όμως όλη την χρονιά την αίσθηση του μέτρου που σας χαρακτηρίζει.

οι Ζυγοί, θα έχετε ένα άνοιγμα του περίγυρού σας αλλά και των ιδεών σας. Μικρές μετακινήσεις, μια αγορά μεταφορικού μέσου, καθώς και νέα αντικείμενα μάθησης θα είναι τα δώρα σας. Κάποιες αναθεωρήσεις όσο αφορά τα μελλοντικά σας σχέδια είναι μέσα στο πρόγραμμα, καθώς και μια σύσφιξη σχέσεων με συγγενείς που πολύ πιθανόν να έχουν να σας προσφέρουν και μια ευεργεσία. Οργανωθείτε καλά, γιατί ο Δίας σε αυτήν την θέση μπορεί να σας βγάλει εύκολα εκτός ορίων των στόχων σας.

οι Σκορπιοί, έχετε να περιμένετε αρκετά οικονομικά οφέλη από την προσωπική σας εργασία., καθώς και μια ανανέωση στο μέχρι τώρα σύστημα των αξιών σας. Έχετε την δυνατότητα να καλλιεργήσετε τα ταλέντα σας και να επωφεληθείτε τόσο οικονομικά όσο και ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας. Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται σε στιγμές μεγάλης αισιοδοξίας, γιατί το κέρδος σας εύκολα μπορεί να εξανεμιστεί.

οι Τοξότες, έχετε την μεγάλη ευκαιρία να φιλοξενείτε τον πλανήτη σας στο ζώδιό σας. Έχετε έναν ολόκληρο χρόνο χαράς και αισιοδοξίας μπροστά σας, για να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε όπως εσείς εννοείτε το πέταγμα. Η αυτοβελτίωση είναι ένα σημαντικό κομμάτι αυτής της χρονιάς, κάτι που μπορεί να μεταδώσετε με ευκολία και στους άλλους. Προσοχή μόνο στην υπεραισιοδοξία σας που μπορεί να σας βγάλει σε λάθος δρόμους, καθώς και στην αύξηση των κιλών σας.

οι Αιγόκεροι, έχετε να περιμένετε μια χρονιά που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στην αλήθεια του εαυτού σας, και που ίσως να έχει να σας δώσει και μια πιο πνευματική διάσταση μέσω μιας καινούριας αναζήτησής σας. Το κάλεσμα μιας πνευματικής προστασίας μπορεί να σας βοηθήσει στην αποποίηση των φόβων, των ενοχών, αλλά και των αυτοκαταστροφικών συνηθειών. Η πίστη θα έρθει να αποκαλύψει για εσάς μια νέα διάσταση στην ζωή σας.

οι Υδροχόοι, έχετε μια χρονιά όπου οι φίλοι, και οι ομάδες, καθώς και οι ελπίδες και οι προσδοκίες σας από αυτούς, θα παίξουν έναν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Νέα πρόσωπα σας φέρνουν μπροστά σε φρέσκες ιδέες. Πέρα από το προσωπικό όφελος όμως, έχετε πολλά να προσφέρετε κι εσείς στον κοινωνικό σας περίγυρο. Μια καταξίωσή σας θα σας φέρει μπροστά σε καινούριους δρόμους. Ο οραματισμός τους για ένα κοινό μέλλον, θα είναι το σημαντικό δώρο για εσάς.

τέλος οι Ιχθείς, έχετε να περιμένετε μια σημαντική επαγγελματική άνοδο, ή ακόμα και έναν σημαντικό γάμο. Μια βελτίωση της κοινωνικής σας εικόνας, μια προαγωγή, ή μια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία με ένα νέο γνωστικό αντικείμενο, θα είναι μερικά από τα δώρα του Δία για εσάς. Προσοχή λίγο στην εκτίμηση των ευκαιριών καθώς και στο τρόπο που τις χειρίζεσθε αν θέλετε να φανείτε άξιοι της τύχης που σας παρουσιάζεται.

Πηγή: starsecrets.gr