5 «απαγορευμένες» φράσεις που κανένας άντρας δεν θέλει να ακούει

5 «απαγορευμένες» φράσεις που κανένας άντρας δεν θέλει να ακούει
Και καλά θα κάνεις να μην τις πεις (αλλά τις λες πάντα).

Εμείς οι γυναίκες από την φύση μας λόγω του έντονου συναισθηματισμού που μας διακατέχει, πολλές φορές κάνουμε το λάθος να τον εκδηλώνουμε έντονα στον σύντροφό μας.

Δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα κακό να εκφράζουμε και να εξωτερικεύουμε τα συναισθήματά μας.

Όμως, επειδή οι άντρες δεν λειτουργούν στο συναίσθημα όμοια με εμάς και μπορεί να πανικοβληθούν από αυτά που θα τους πούμε, μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείς και λίγο τον σύντροφό σου ιδιαίτερα όταν βρίσκεσαι στους πρώτους μήνες της σχέσης σας;

Καμιά φορά ο αυθορμητισμός μας και η εκδήλωση βαρύγδουπων λέξεων τους τρομάζει περισσότερο γνωρίζοντας ότι με όλον αυτό τον χαμό που επικρατεί στα social media δεν είναι η εποχή για πριγκίπισσες.

Έτσι λοιπόν -επειδή ρωτήσαμε και μάθαμε τι ενοχλεί τους άντρες- είμαστε εδώ να σου πούμε τι απεχθάνονται να ακούν από τη σύντροφό τους.

«Ο πρώην μου…»

Αφού εσύ είσαι μαινόμενος ταύρος στο άκουσμα της πρώην του γιατί να του να αναφέρεις τον δικό σου πρώην;

Ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να κάνεις νύξη και πόσο μάλλον σύγκριση σχετικά με το πόσο σου θυμίζει η συμπεριφορά του νυν σου τον πρώην σου. Με αυτό τον τρόπο χάνεται η εμπιστοσύνη και –πώς να το κάνουμε;- δεν είναι και πολύ τιμητικό για έναν άντρα να τον συγκρίνεις με κάποιον άλλον.

«Δεν μ’ αρέσουν οι φίλοι σου»

Φράση – φωτιά που σε βάζει αυτόματα στη «μαύρη λίστα». Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω. Αρκεί να σκεφτείς τη δική σου αντίδραση αν ο σύντροφός σου επιχειρούσε να ασκήσει οποιασδήποτε μορφής κριτική στις δικές σου φίλες.

«Δεν κάνω τίποτα σωστά»

Οι άντρες κυρίως που ξέρουν τι θέλουν από μια γυναίκα ελκύονται πολύ περισσότερο από την αυτοπεποίθηση που έχουν και φυσικά από τις πολύπλευρες γνώσεις τους για όλα τα θέματα.

Οπότε σε μια συζήτηση μην ξεκινάς με την φράση «εγώ δεν κάνω για τίποτα» ή ακόμα χειρότερα «δεν κάνω τίποτα σωστά». Λάθος! Τεράστιο λάθος. Ποτέ δεν προβάλλουμε τα ελαττώματά μας σε ένα άντρα ευθέως διότι καταλαβαίνει ότι αφού δεν εμπιστεύεσαι εσύ τον εαυτό σου δεν έχει λόγο κι εκείνος να σε εμπιστευτεί.

«Πάχυνα;»

Ίσως η πιο προβλέψιμη φράση. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό για έναν άνδρα από το να τον ρωτάει μια γυναίκα αν πάχυνε. Εκείνη την στιγμή φέρνεις τον άλλον σε δύσκολη θέση και το χειρότερο θεωρεί ότι έχεις ανασφάλειες για εσένα την ίδια.

Άσε που ξέρει τι θα ακολουθήσει αν κάνει το λάθος και αποφασίσει να  είναι ειλικρινής! Ναι, πάχυνες πιθανότατα αλλά τι να σου πει;

«Γιατί δεν απαντάς;»

Δεν απαντά γιατί πολύ απλά δεν θέλει να απαντήσει. Είτε σε μια συζήτηση, είτε στο τηλέφωνο, είτε σε κάποιο μήνυμα.

Όσον αφορά στην τηλεφωνική ή τη διαδικτυακή επικοινωνία, όταν μια γυναίκα ασκεί υπερβολικό έλεγχο σε έναν άντρα και θέλει 24 ώρες το 24ωρο να μιλάει μαζί του και να ξέρει ανά πάσα ώρα και στιγμή πού είναι και τι κάνει, το μόνο που καταφέρνει είναι να γίνεται φορτική.

Μήπως να προσέχεις λίγο περισσότερο τι λες;

Πηγή: belikeyou.gr